1 ile 30 arası toplam 81 sonuç

Konu: Football Manager 2016 Takım Önerileriniz

Hybrid View

Gelecek olan güncellemeden sonra uzun soluklu bi kariyer düşünüyorum arkadaslar. Kararsız kaldım ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Nedenleri ile belirtirseniz sevinirim.

-Liverpool'u alıp şampiyonluga oynamak.
    -Leipzgi alıp üst lige çıkıp Bayern'in hegomanyasına son vermek
    İngiltere alt liglerinden takım alıp PL'ye çıkmak ( Bunu hiç yapmadım ve merak ediyorum)

Taraftarı ve maddi durumu olan bi kulup olursa daha iyi olur benım acımdan. Benim düşüncem Liverpool>Leipzig>İng alt lig şeklinde.

Quote Originally Posted by Adana Demirspor View Post
    Gelecek olan güncellemeden sonra uzun soluklu bi kariyer düşünüyorum arkadaslar. Kararsız kaldım ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Nedenleri ile belirtirseniz sevinirim.

-Liverpool'u alıp şampiyonluga oynamak.
    -Leipzgi alıp üst lige çıkıp Bayern'in hegomanyasına son vermek
    İngiltere alt liglerinden takım alıp PL'ye çıkmak ( Bunu hiç yapmadım ve merak ediyorum)

Taraftarı ve maddi durumu olan bi kulup olursa daha iyi olur benım acımdan. Benim düşüncem Liverpool>Leipzig>İng alt lig şeklinde.

belki size uymaz ama öneriyim athletic bilbao kariyeri zevkli olabilir bir o kadarda zor sadece ispanyol oyuncularla neler yapılabilir ben merak ediyorum barcelonaya madride ne kadar kafa tutulabilir ben uzun soluklu bir kariyer yapıcam bu takımda zor ama zevkli olucağına eminim

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri