33.Hafta
34.Hafta
Puan Durumu
Gol Krallığı
Maalesef sonunu getiremedik.İyi maçlar oynadık güzel sonuçlar aldık ama olmadı.Bu sezon çok fazla gol yedik.Takım uyumu üst seviyede olmasına rağmen maddi zorluklardan dolayı kadroyu kiralık oyuncularla doldurduğumuz için uyumu sağlamak uzun sürdü.Bu sezon kiraladığımız bazı oyuncuları kulüpleri tekrar kiralamadı.Transfer sezonu başladı.Sezon özeti Birazdan.>
Salih ucan profilini paylasırmısın kardeşim ?
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Para Pul İşleri
Bu Sezon Karlı Geçti
Reklam Gelirleri
Transfer ve Maaş Bütçesi
Bu seneki hedeflerimizi gerçekleştirmek için yetersiz bir bütçe.Özellikle maaş bütçesi çok düşük buda kaliteli kiralık hamle yapmamızı bile engelliyor.
Transferde önceliğim yerli oyuncular.Direk ilk on bir veya rotasyon amaçlı yerli oyuncular transfer etmeye çalışacağım.İnşallah hedeflerimiz gerçekleştirmemde yeterli olur hamlelerimiz.
10.Hafta
Puan Durumu
Lige iyi başladık ama kötü devam ettik.Neden böyle oldu bilmiyorum.Takım 2 kulvarda yarıştığı için rotasyon yaptık ama çok fazla puan kaybettik.Bu puan kayıplarından sonra taktiğimizi değiştirmek istedim.Arda Turanı OOS bölgesine çekip takımı taşımasını bekliyorum inşallah yapabilir.
Hocam ligdeki zorlu takımlara karşı aldığımız sonuçlar fena değil ama Urfa'ya Antep'e kaybettiysek formsuz bazı oyuncuların kulağını çekme vakti gelmiştirArda Turan benim kariyerde istediğim katkıyı sağlamıyordu ortada ama sola çekince gol ve asist katkısı verdiği maçlar oldu...
Bence kariyer güzel gitmiş. Heyacan hiç bir zaman düşmemiş. Demirspor'unda STSL olması beni mutlu ettifakat yenmek olamış be hocam
![]()
ADANA DEMİRSPOR
Lig çok iyi olmasa da Avrupa'da fazlasıyla iyiyiz hocam. Alpay Koçaklı'nın profilini paylaşır mısın sana zahmet.![]()