1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: Floro SK | İskandinavya Macerası [Sezon 2]

Hybrid View

Aldığın o mağlubiyetin ufak bir kaza olduğunu kanıtlamış oldun hocam. Gidişatımız çok iyi gerçekten, puan tablosu umarım sezon sonunda da böyle olur. Stefan Aase gibi oyuncular maalesef performanslarıyla fark yarattıkları zaman alt liglerde kalitelerini heba etmek istemiyorlar, daha üst liglere geçiş yapmak istiyorlar. İstatistiğine bakılırsa takımın lider olmasında en büyük pay sahibi onun. Sezon sonuna kadar Aase'in maksimum verim vermeye devam edeceğini ve şampiyonlukla veda edeceğine inanıyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Yigit40 View Post
    Aldığın o mağlubiyetin ufak bir kaza olduğunu kanıtlamış oldun hocam. Gidişatımız çok iyi gerçekten, puan tablosu umarım sezon sonunda da böyle olur. Stefan Aase gibi oyuncular maalesef performanslarıyla fark yarattıkları zaman alt liglerde kalitelerini heba etmek istemiyorlar, daha üst liglere geçiş yapmak istiyorlar. İstatistiğine bakılırsa takımın lider olmasında en büyük pay sahibi onun. Sezon sonuna kadar Aase'in maksimum verim vermeye devam edeceğini ve şampiyonlukla veda edeceğine inanıyorum.
    Teşekkürler,valla kaza gibiydi bir de sezonun bir kısmında 4-1-4-1 oynadım daha sonra 4-4-1-1 ve 4-1-3-1-1 dizilişlerini de kullandım.Aase'ye de istediği üst lig şansını kendimiz verdik ancak halen gitmek istiyor beğenmiyor kulübü.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Fikstür;

Tüm rakiplerimize karşı güzel futbol oynadık ve ligi domine ederek kazanmayı bildik.Oynadığımız 26 maçta sadece 1 kez yenildik.

Puan Durumu;

Her ne kadar fikstüre bakınca çok rahat şampiyon olduğumuz gözükse de puan durumunda Ham Kam ile aramızdaki puan farkı son 5 haftaya kadar 3'tü,herhangi bir kötü gidişatta bizi sollayıp geçebilirlerdi.Yine de iyi çizgimizi bozmadık ve hak ettiğimiz şampiyonluğu alarak üst lige yükseldik.

Oyuncu İstatistiklerimiz;

Magnusson ve Aase bizimle masaya oturmak istemiyordu fakat şampiyonluğun ardından biraz zaman geçti şuan Magnusson ile masaya oturduk kendisine yıllık 3k zam yaparak sözleşmesini 2 yıl uzatmasını teklif ettik,o da sıcak bakıyor umarım anlaşırız.

Sene sonu tahminen kadrodaki oyuncu sayısı 17 kişiye kadar inecek.İstatistiği çok iyi olan oyuncuları profilleri kötü olsa da oynatmaya veya takımda tutmaya devam edeceğim.

Lig Takım İstatistikleri;

Finansımız;

Finansal açıdan halen sıkıntılı günler yaşamaya devam ediyoruz.Yeni sezondaki bütçemizi de fotoğrafta görebilirsiniz.Magnusson ile anlaşırsak yıllık maaş bütçemiz 250k'ya çıkacak.Yani bize kalan 22k transfer bütçesi ve 150k maaş bütçesi oluyor.Pek iç açıcı değil ancak yapacak bir şey yok.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri