1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: Real Sociedad B ile Mavi Beyaz Hayaller! | 1. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Ligde mükemmel ilerliyoruz,Leiao takımı hakında herhangi bir bilgim yok ama onlar da düşer ya,bir de Mensajero daha da düşüşe geçecektir kadrosu çok kötü zaten

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Ligde mükemmel ilerliyoruz,Leiao takımı hakında herhangi bir bilgim yok ama onlar da düşer ya,bir de Mensajero daha da düşüşe geçecektir kadrosu çok kötü zaten
    Düşmediler hala, düşecekleri zamanı merakla bekliyorum.

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    Ligde gidişat güzel 10 puan farkı yakalarsan kesin şampiyonuz diyebiliriz..
    Puan farkı 6 oldu hocam, arayı korumaya çalışıyorum. 10 olursa şampiyonluk için büyük bir adım atmış oluruz gerçekten.

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Ligde çok iyi gidiyoruz hocam.Bu sene yükseliriz büyük ihtimal.
    İlk 4 garanti gibi hocam. 1. sıra direkt üst lige çıkıyor, diğer üçlü Play-Off oynuyor. Şampiyon olarak yükseliriz umarım.

Quote Originally Posted by MassiveStroke View Post
    Şimdi oturdum bende mi buralara gelsem diye düşünmeye başladım , gidişat çok iyi hocam
    Buyur gel hocam bekleriz.

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Başarılar (:
    Teşekkürler.

15. - 16. - 17. - 18. - 19. - 20. Hafta;

Sestao River maçında maalesef iki oyuncumuz sakatlandı, birde üzerine stoperimiz kırmızı kart görünce beraberliğe razı olduk. Arenas maçına zorunlu olarak farklı bir formasyon ile çıktık ve güzel geçen bir maçın sonunda kazanmayı başardık. Gelecek haftaki Fuenlabrada maçında ise mağlubiyetle tanıştık. Asıl taktiğimize geri dönmek için sakat ve cezalı oyuncularımızı sahaya sürdük ancak istediğimiz verimi alamadık ve son anlarda gelen gol ile kaybettik. La Roda maçında da çok üstündük ancak bir türlü bulduğumuz pozisyonları gole çeviremedik ve berabere kaldık. Diğer haftadaki Talavera maçında ise istediğimiz galibiyete sonunda ulaştık. Rakiplerinde o hafta puan kaybetmesiyle rahat bir nefes aldık.

Puan Durumu;

Puan farkı 6 oldu. Leioa ve Castilla takiplerini sürdürüyorlar. Şimdilik puan farkını korumaya çalışıyoruz.

Alain Oyarzun Takımdan Ayrıldı!

Real Sociedad B'nin kuruluş amacına hizmet ettik ve ilk icraatımızı gerçekleştirdik. Alain Oyarzun'u A takıma gönderdik. 18 maçta 7 gol 4 asist ile mükemmel bir katkı sağladı. Kendisine yaptığı bu katkılardan ötürü teşekkür ederiz. Güç kaybettik ancak yeni Alain'ler çıkarmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Profili;

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri