Ligde mükemmel ilerliyoruz,Leiao takımı hakında herhangi bir bilgim yok ama onlar da düşer ya,bir de Mensajero daha da düşüşe geçecektir kadrosu çok kötü zaten![]()
Ligde mükemmel ilerliyoruz,Leiao takımı hakında herhangi bir bilgim yok ama onlar da düşer ya,bir de Mensajero daha da düşüşe geçecektir kadrosu çok kötü zaten![]()
Düşmediler hala, düşecekleri zamanı merakla bekliyorum.
Puan farkı 6 oldu hocam, arayı korumaya çalışıyorum. 10 olursa şampiyonluk için büyük bir adım atmış oluruz gerçekten.
İlk 4 garanti gibi hocam. 1. sıra direkt üst lige çıkıyor, diğer üçlü Play-Off oynuyor. Şampiyon olarak yükseliriz umarım.
Buyur gel hocam bekleriz.
Teşekkürler.
15. - 16. - 17. - 18. - 19. - 20. Hafta;
Sestao River maçında maalesef iki oyuncumuz sakatlandı, birde üzerine stoperimiz kırmızı kart görünce beraberliğe razı olduk. Arenas maçına zorunlu olarak farklı bir formasyon ile çıktık ve güzel geçen bir maçın sonunda kazanmayı başardık. Gelecek haftaki Fuenlabrada maçında ise mağlubiyetle tanıştık. Asıl taktiğimize geri dönmek için sakat ve cezalı oyuncularımızı sahaya sürdük ancak istediğimiz verimi alamadık ve son anlarda gelen gol ile kaybettik. La Roda maçında da çok üstündük ancak bir türlü bulduğumuz pozisyonları gole çeviremedik ve berabere kaldık. Diğer haftadaki Talavera maçında ise istediğimiz galibiyete sonunda ulaştık. Rakiplerinde o hafta puan kaybetmesiyle rahat bir nefes aldık.
Puan Durumu;
Puan farkı 6 oldu. Leioa ve Castilla takiplerini sürdürüyorlar. Şimdilik puan farkını korumaya çalışıyoruz.
Alain Oyarzun Takımdan Ayrıldı!
Real Sociedad B'nin kuruluş amacına hizmet ettik ve ilk icraatımızı gerçekleştirdik. Alain Oyarzun'u A takıma gönderdik. 18 maçta 7 gol 4 asist ile mükemmel bir katkı sağladı. Kendisine yaptığı bu katkılardan ötürü teşekkür ederiz. Güç kaybettik ancak yeni Alain'ler çıkarmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Profili;