1 ile 30 arası toplam 106 sonuç

Konu: RSC Anderlecht ve Türk Milli Takımı (2.Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    06

Kardeşim bence şöyle yapabilirsin. Tamamen altyapıdan çıkan oyuncuları as takıma monte edip ileride yüksek bonservis bedelleri ile satmak. Altyapısı çok iyi bir kulüp sonuçta. Bu şekilde mali açıdan takımı uçurabilirsin de Bence çok güzel bir hedef olmuş olur hem sıkmaz hem zorlar

Quote Originally Posted by Yigit40 View Post
    Ligde doludizgin devam ediyoruz ancak kupa mağlubiyeti kötü olmuş, çok erken elenmişiz. AL'de ise işimiz mucizelere kalmıştı, az kalsın gerçekleşiyormuş ama olmamış. Artık tek hedef lig hocam, ligdeki bu güzel gidişatı devam ettirmen dileğiyle. EURO 16 grubu ise dengeli olmuş, bir sürpriz olmazsa Galler ile birlikte çıkacağını düşünüyorum.
    Kupalarda kötü idik. Sadece lige odaklandık o yüzden. Euro Cup da da gruptan lider çıkmaya çalışacağız.

Quote Originally Posted by Neqatve16 View Post
    Kariyerinde basarilar

Ligde guzelsin avrupada elenmeseydin taktik oturmus gozukuyor finale vile giderdin
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    O bütçe ile sıfır takım mı kuracan hocam İyi bütçe vermişler. Milli takım da başarı gelecek mi en merak ettiğim kışı bu hocam beklemekteyiz.
    Daha transfer yapmadık. Ama bir takım kadar oyuncumuzu kiralık gönderdik.

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Kardeşim bence şöyle yapabilirsin. Tamamen altyapıdan çıkan oyuncuları as takıma monte edip ileride yüksek bonservis bedelleri ile satmak. Altyapısı çok iyi bir kulüp sonuçta. Bu şekilde mali açıdan takımı uçurabilirsin de Bence çok güzel bir hedef olmuş olur hem sıkmaz hem zorlar
    Transfer düşünmüyorum bende. En önemli oyuncularımdan Youri Tielemas takımdan ayrılmak istiyor. Satmak istemiyorum ama takım moralini de bozmamak için göndereceğiz herhalde. Büyük kulüplerin takibinde ama 50 MN TL istedim veren olmadı daha .
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Default 16-20 Hafta Maçlarımız

16.Hafta Maçımız

17.Hafta Maçımız

18.Hafta Maçımız

19.Hafta Maçımız

20.Hafta Maçımız

20.Hafta sonunda lig kupa durumu

20.Hafta sonunda liderliğimiz devam ediyor.Maç eksiğimiz var ve 5 puan öndeyiz.Halen en fazla gol atan en az gol yiyen takımız.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri