1 ile 30 arası toplam 81 sonuç

Konu: Aristokratlar Yeniden Premier Lige Döndü | Fredrikstad FK [2.Sezon]

Hybrid View

Seri galibiyetler çok iyi olmuş hocam, özellikle Brann galibiyetini getiren dönüş takıma yeni bir inanç ve özgüven getirecektir. Artık Kristiansund'un puan kaybetmesini bekleyeceğiz.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Yigit40 View Post
    Seri galibiyetler çok iyi olmuş hocam, özellikle Brann galibiyetini getiren dönüş takıma yeni bir inanç ve özgüven getirecektir. Artık Kristiansund'un puan kaybetmesini bekleyeceğiz.
    ilk 2 çıkıyor 3.ile aramızı açalım bu yıl her ne kadar iskelet kurup sistem oturtma yılı desek de üst lig bal kaymak olacak çıkalım da şampiyon olmasak da olur

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Sözleşmemizi uzatırken bağlılığımızı da dile getirdik

Milli takımların alt yaş gruplarına oyuncu göndermeye devam sıkı çalışıp A takıma yükselin hem kendiniz hem kulüp için

Gelelim içimi acıtan maça. Çok değil birkaç hafta önce ligde deplasmanda yendiğimiz takıma karşı inanılmaz rahat oynadık. Kazanan çeyrek finalist olacak ancak laubali davranışlar içindeydim nasılsa kazanırız diyordum öylesine bir rehavet. Son dakikalar ısrarla hücum istedim bir duran top ve şanslı bir gol...yüklendik atamadık penaltılarda elendik. çok pis canım acıdı bu maç çeyrek finaldeydik ya bütün suç benim... çeyrek finalden sonra ne olurdu bilmiyoruz ama elimizle itmek hala içim acıyor arkadaş

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri