kadro uyumun la alakalı bence.![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
City ve AL![]()
Transfer döneminde muhakkak o takımdan oyuncu aldıysak kesinlikle ya onla eşleşiyoruz yada grubumuza düşüyor malum Enes Unal
edit: Bak bak bak yine aynı senaryo olmazki hocam
ADANA DEMİRSPOR
Ooo yokluğumda şeytanın bacağını kırmışızTebrikler
![]()
Son şampiyonluktan sonra ambargo bekliyordum ama bu seri kolay değil gibi öyle basit şampiyon olunmuyor veya ambargo koymak
Avrupa'ya gidecek sıralamayı yakalayabileceğini düşünüyorum. Büyük ihtimal Sivas bi düşüş yaşar en kötü 4. olursun.
TariboWest
Seri galibiyetlerle yeniden şampiyonluk adayı oluruz hocam yeterki bir seri yakalayalım![]()
Bayağıdır yoktum ligde şampiyonluğun gelmesi iyi olmuş bende kariyeri kapattığım sezon şampiyon oldum konyayla tabi sen ptt den çıkarttın takımı ondan ötürü erken bile geldi, kadronu çok beğendim amaaa... o avrupa ligi macerası neydi öyle yahu, kazandık mı diye sayfayı indirmeye korktum galatasaray maçında. Kısacası süper gidiyorsun aynen yola devam ege![]()
Kadroyu koruyamadık hocam.Takımın iskeleti kiralık oyunculardan olunca olmadı.Seride zor dediğin gibi Galatasaray UEFA aldı onlarla yarışıyoruz
Avrupaya gitmemiz çok önemli.İnşallah hocam
Bende öyle düşünüyorum hocam![]()
Ek olarak oyunu bayağıdır oynayamadım güncellemede en kısa zamanda geleccektir.
Güncellemeyi bekliyoruz![]()
İddalı gidiyorsun hocam, aynen devam![]()
Bu Zivkovic'gillerin hepsi iyi galibaHayırlı olsun.
gelsenkirchen macı cidden kötü olmuş.. lige asıl da bari bu yıl bişiyler yapalım yine..![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]