-
Öncelikle yorumun, eleştirin için çok teşekkür ederim, Konyaspor'u takip eden birini görmek gayet iyi oldu benim için. En azından yapılan çalışmaların karşılıksız kaldığı konusunda düşünmeye başladığım vakit gerçekten iyi oldu bu. Bajic'in profilinde çok bariz değişiklik yapılmadı (3-4 özelliğinde 1'er derece düşüş yapıldı) çünkü ilk devre yeterli süre aldığını düşünmedim. İkinci devreyle beraber dahada fazla süre alıyor. Bunu yansıtabilmek için vakit uyumlu olmuyor haliylede. Ayak tercihi bilgilerinede dokunulmadı Bosna Liginde gol kralı olduğu profil ile devam etmesinden yana kullandım görüşümü. Öz eleştiri yapabilirim. Profiliyle alakalı olarak bana göre en büyük hata ST:20 AMC:18 olması gerekirken tersi şekilde yansıtılmış. Bunu kesinlikle görmem ve müdahele etmem gerekirdi. Ayak tercihi konusunda yine Bosnalı arkadaşlara güvenip hata yapmış olma ihtimalim yüksek. (Sol:10, Sağ:20) Özelliklerinde büyük bir değişiklik yapmak için açıkcası süreyi yeterli görmedim. Sene sonunda çok daha gerçekci bir hal alacaktır profili. Abartı bir profil yaratmaktansa düşük bir profil yaratmayı çok daha mantıklı buluyorum ben. Abartı profil daha büyük sorunlara yol açıyor çünkü.
Yorum ve eleştirilerine devam edersen çok sevinirim. Teşekkürler.
Bu arada iki ayağınıda belli oranda kullanıyor. Videoda görebiliriz. Sol:10 Sağ:20 verilmesinin nednei Bosna Ligindeki performansı olarak görülüyor.
https://www.youtube.com/watch?v=c1DW68j6XVo
Bu Konuya Ait Etiketler
Mesaj Yetkileri