1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: Morecambe || Sky bet lig 1 ||

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Çok değişik bir kariyer oluyor. Umarım Kanada'da artık biraz süre geçirir ve saygınlığını arttırabilirsin.

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Çok değişik bir kariyer oluyor. Umarım Kanada'da artık biraz süre geçirir ve saygınlığını arttırabilirsin.

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Neler olmuş öyle yaa
    yeni başlıyoruz

MORECAMBE

-Morecambe lancashire kontluğuna bağlı 35 bin kişilik küçük bir deniz kasabasıdır. Çok şirin ve güzel bir kasaba.

-Kulüp 1920 tarihinde kurulmuştur. Maçlarımızı 6200 kapasiteli the globe arenada oynuyoruz.

-10 ocakta morecambe ile anlaşmış bulunuyorum. Kulübü ve kenti çok sevdim. Morecambe ile hedeflerim olduğu için kanada milli takımından istifa ettim.

-Yine başka bir yanan eve girdik. Bu sefer başarılı olmam lazım. Kendimi burda da ispatlayamazsam benim için hiç iyi olmaz. Ancak diğer kulüplerde olduğu gibi morecambe de zor günler yaşarken bana teklifte bulundu. 24 kişilik sky bet lig 2'de 23. sıradayken ocak ayının ortasında anlaştım kulüple. Mali olarak yine borçlarla boğuşan bir kulüp olsa da oyuncuların bazılarını satarak kulübe nefes aldırdım. Borçlara rağmen nispeten 1 aylık dönemde daha iyi duruma geldik. Aynı zamanda kümede kalmamız lazım. Ama kulüp daha iyi yerleri hak ediyor ve buna potansiyeli de var.

-23. sırada aldığım takım 25 puandaydı.

-Çocuklara küçük bir yükleme yaptık. Sezon sonuna kadar bu takımı götürecektir. Taraftarlarımızı güldürmek istiyoruz. Formamız ve renklerimiz şahane. Her yeri kırmızı beyaz ve siyaha boyacağız.

-Oyuncularla ilk toplantıda onlardan istediklerimi tek tek söyledim. Uzun bir toplantı oldu. Morecambe'yi efsane yapmak morecambe'de efsane olmak istiyorum. Bir tarihin ilk izleri bu toplantı salonunda atıldı. Oyuncularla tanıştıktan sonra yönetimimizle statta bir yemek yiyip iyi şeyler yapacağımızı konuştuk. Yönetim oldukça kurumsal bir yapıya sahip.

-Stat küçük ama tribünler ve zemin oldukça iyi. Antrenman sahaları ve alt yapı tesisleri yeterince iyi olmasa da stattan oldukça etkilendim. kale arkaları çok düşük kapasitede olsa da statın en büyük kapasiteli tribünü oldukça güzel bir atmosfer yaratıyor. 6200 kişilik stadın 2200'ü koltuklu.

-Takımla çıktığım ilk maçta kaderin bir cilvesi son takımım northampton ile karşılaştım. Ki çok kritik bir maçtı. Ligin son 2 sırasındaki takımın mücadelesinde deplasmana gittik.

-İlk maçımızda elimizdeki olanaklarla böyle bir taktik düzeni uygun gördüm ve başarılı olduk. Futbol durağan bir spor değil. İçinde sürekli dinamik olmanız gerekiyor. O yüzden asimetrik taktik düzenler her zaman avantajlı bana göre.

-Birçok oyuncuyu kadro dışı bırakıp kadroyu oldukça daralttım. Yeni gelen 3 arkadaşımızla birlikte 19 kişilik bir kadroyla devam ediyoruz. Ancak martın sonuna kadar ingilterede kiralama yapılabiliyor belki 1 veya 2 kişi daha kadromuza katabiliriz. Takımdan tam 12 oyuncu gönderirken sadece 3 oyuncu transfer ettik. Bu 3 oyuncuyu seçerken mali şartlar oldukça zorlu olduğu için direkt katkı verebileceğine inandığımız kaliteli genç isimlere yöneldik. Sezon ortasında bunu yapmak zor ama gerekliydi. Bütün teknik kadroyla yollarımızı ayırıp kendi düzenimize uygun arkadaşları ekibimize kattık katmaya devam edeceğiz. Kısa vadede iyice bir düzlüğe çıkalım asıl revizyon ve büyük başarı için gerekli hususlara o zaman bakacağız.

-Oynadığımız 5 maçta hiç yenilmeyip 11 puan topladık. 5 maçta 13 gol attık 4 gol yedik. Takımın başına geldiğimiz gün 26 maçta 17 gol atmış bir takımdan bahsediyoruz. Yine aynı şekilde bizden önce 19 maça çıkıp 2 gol atan shaun miller 5 maçta 6 gol attı. 5 maçlık süreçte iyi işler yaptık. Sezon başında otoriteler tarafından küme düşmesi beklenen ve geldiğimizde küme düşme hattında bulunan camiamıza biraz olsun nefes aldırdık. Kısa vadede iyi analizler yaptığımızı düşünüyorum. Bu analizler oyunumuza ve puanlara yansıdı. Bunu devam ettirip bu sezonu kapatıp seneye hedeflerimizi koymak istiyoruz.

-İlk maçta kazandığımız 5-0'lık bir maç var. O yüzden takımla çok oynamak istemiyorum. Ancak yeni gelen oyuncularla özellikle healey çok kalite bir oyuncu ve forvette bir eksiklik yaşarken şimdi bu performansı bize 4-4-2 veya 4-2-4 gibi taktik düzenlerde oynayabilmemiz için elimizi güçlendirdi ve son maçlara öyle çıktık.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri