Şampiyonluk mükemmel oldu fakat Pinti Dady başkan yine döktürmüş..yönetimle bütçe arttırımı hakkında konuşup istifayla tehdit etmeni bekliyorum
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Bence git kardeşim.![]()
Takımı N'aptın da 2025 Sezonunda Zarara Uğrattın. Aksine O Yıllarda Senin Bütçe Tavan Yapması Lazım?
Bir Özet Geçsene Şuana Kadar![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Şampiyonluk için tebrikler. Fakat ceza almak kötü olmuş. Bence Schalke'ye git.
TariboWest
Bence kal hocam,zorluklarla mücadele etmek daha keyifli olacaktır.
Göztepe ile sportif başarı sağladın. Şimdi mali yapıyı düzeltmeye bak
İşin zor ama imkansız değil. Kolay gelsin,takipçinim ama Göztepe'de kalman kaydıyla![]()
Takımda Bira diye yetenek var. Bence gitmemek için yeterli sebep.Ama ben olsam giderdim.
![]()
Gittik hocam Shalkeyi basamak takımı olarak düşünüyorum Diplomalarımızı alıp daha iyi yerlere gitmeyi düşünüyorum.
Vallahi hiç bilmiyorum hocam noldu.Transfer sezonunda bütçe ne ise onu kullandık.Bir ara maaş bütçesinden çok daha fazlasını veriyoduk oyunculara.Enes Ünal 5M alıyodu gitmesinler diye sözleşmeye eklenen maddelerden arttı maaşları ama oda geçen sezondu faturasını bu sezon ödedik galiba.
Teşekkürler Hocam öyle yaptık.
oh oh paraya bak arkadaş.cocuk havuzundan olimpik havuza dalış yapmışız.
![]()
Transfer bütçesi sağlam. İyi takviyelerle Almanya'yı karıştırma zamanı.![]()
TariboWest
Kilit Oyuncular
Timo Konigsmann
Joel Matip ( Defans)
Daley ( Orta Saha Merkez)
Elliseo ( Orta Saha Merkez)
Ewandro ( Forvet)
Leroy Sane ( Sağ Açık)
Takım iyi.Sağ bek Sol bek Sol kanat ve iki tane Stoper takviyesi lazım.Bir tane de Forvet alabiliriz.Takımda ve 19 yaş altında kaliteli gelişmeye açık bazı arkadaşları da rotasyonda kullanabiliriz.Bu sezon hedeflediğimiz Avrupa Ligi yani ilk 6 da bitirebiliriz.Transferde dikkatli oluyorum.Para da çok değil söyliyeyim Maaş bütçesini sonuna kadar kullanıyor takım alacağımız oyunculara vereceğimiz maaş + primler Transfer bütçesinden düşüyor.Bakalım hayırlısı artık.
güzel kariyer hocam inşallah daha iyi yerlere gelirsin![]()
Transfer Özeti
Transfer Geçmişi
Mensah (Orta Saha Merkez )
Mats Moller ( Ofansif Orta Saha Sağ - Sol )
Mustafa Tahir Çapkın ( Forvet )
Nelson Semedo ( Defans Sağ )
Transferde iyi işler yaptık.Sattığımız ve Aldığımız aldığımız oyuncuların paraları eşit.Ali adanı aldık sol beke alternatif.İki tane forvet kiraladık rotasyon amaçlı.Defansada bir oyuncu kiralayarak transferi kapattık.Kadro şu an için iyi.Lige de ağırlığımızı koyabilirsek tamamdır.
leverkusen fenaa.
iyi yaptırım bekliyorum kardeşim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hermac gol yemişiz defans yol geçen hanıama cıkıs yapmışız.. Devamı gelirse İlk 3 iyi olur ilk sezonda