Gidişat güzel ama Bayern ve Wolfsburg alttan gelebilir dikkat etmek lazım![]()
Bayern arkada kaldığı müddetçe sıkıntı yok.Leverkusen'e dikkat etmek lazım tabi.
TariboWest
Dünya Çapında Orta Bek Nasıl Oluyor Yahu![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
17.Hafta
Puan Durumu
İlk devreyi sağlam bir yerde bitirdik .Bayern hemen arkamızda ama maç eksiği var.Büyük ihtimal ilk dörtde bitirebiliriz bu sezon.Bayern şampiyon olamaz ve teknik direktör Conte giderse başvuru bile yapabiliriz.Çok gol yiyoruz bir türlü önlem alamadım.Orta sahayı beşledim yine olmadı.Devre arası bir stoper alırsak çok iyi olur.Ewandro gitmek istiyor.Münih ve MAdrid den teklifler var Madride satarız büyük ihtimal.
İlk devre gercekten iyi yerde bitirmişiz kritik maçlardan alacagımız 3 puanlara bakar bu saatten sonra..![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Gol atmakla ilgili hiç bir sıkıntı yok. Fakat yememekle ilgili sıkıntılar olduğu aşikar. Muhtemelen şuan ligin en çok gol atan, ilk 6'nın en çok gol yiyen takımı Schalke'dir.Bence onu düzeltirsek bu sezondan şampiyonluk bile gelebilir. Tabii artık Dortmund'un da yenilmesi lazım.
![]()
Takımın en önemli oyuncusunu sattık madride taktiğide çift forvetten teke indirdik bir sıkıntı yaşamaz isek ilk 4 zaten garanti.2.liği korursak daha iyi olur.
İlk sezon şampiyonluk zor gerçi 2. sezonda olamayız gibiGol atmakta sıkıntımız yok ama forveti sattık.Mustafa ve Jourdan yerini doldurursa sıkıntı kalmaz.Yemekle ilgilide bir stoper kirladık.Alabilirsek birde sol bek alırız defansı toplayabiliriz.Gerçi kaleci de iyi değil ben oraya da bir el atayım
![]()
Avrupa Ligi'nde de aynı tarife, çok gol atmışsın ama maşallah gol yemediğin maç yok.![]()
Takımın gol sorunu yok maşallah.Fakat artık elemelere geldin. Gol sorununa çözüm bulman lazım. Şanssız 1 gol turnuva dışına itebilir.
TariboWest
Transfer Özeti
Takımın en önemli oyuncusunu Real Madride 38 M peşin bonuslarla 50M i bulan bir fiyata sattık.
Youcef Ghazi ( Defans Merkez )
Ara dönemdeki tek transferimiz defansa oldu.Bu arkadaşımız kiralık olmasına rağmen ilk 11 oynayacak.Partneri maçlardaki performansa göre Matip yada Yunus olacak.
UEFA Avrupa Ligi Yarı Final
1.Maç
2.Maç
İlk maçın aksine ikinci maç güle oynaya finale çıktık.
Finaldeki Rakibimiz
Final Maçı Türkiye de İnönü Spor Kompleksinde.Taraftar desteği yanımızda yani.Finale kadar çıkabileceğimizi düşünmüyordum.Hele ki ligdeki o kötü sonuçlardan sonraama demekki oyunda da oyuncular maç seçiyor.Kupayı alırsak çok iyi olur bizim için.Hem benim içinde FM 16 da İlk Avrupa kupası olur
Avrupa Ligi'nde final çok iyi olmuş. Ama ligde son 3 haftadaki 2 beraberlik hiç olmamış, ŞLyi tehlikeye atmışız.