1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: Global futbolun yüceltildiği yerdeyiz (ALMANYA) | WerderBremen II |

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bir takımın ikinci takımını yönetmenin çok büyük dezavantajları var. Oyuncunu birden A takıma çıkarabiliyorlar. Ayrıca sanırım gelen transfer tekliflerini A takım menajeri değerlendirebiliyor. Özgürce hareket edeceğin bir takıma geçmen güzel olabilir, ama A takıma geçme ihtimalini görüyorsan dişini sıkman daha iyi olabilir. böyle bir ihtimal uzak geliyorsa bence istifa etmeden iş tekliflerine başvurarak ayrılmaya çalışman daha mantıklı olabilir. Sonuçta boşta kalmak istemezsin.

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Bir takımın ikinci takımını yönetmenin çok büyük dezavantajları var. Oyuncunu birden A takıma çıkarabiliyorlar. Ayrıca sanırım gelen transfer tekliflerini A takım menajeri değerlendirebiliyor. Özgürce hareket edeceğin bir takıma geçmen güzel olabilir, ama A takıma geçme ihtimalini görüyorsan dişini sıkman daha iyi olabilir. böyle bir ihtimal uzak geliyorsa bence istifa etmeden iş tekliflerine başvurarak ayrılmaya çalışman daha mantıklı olabilir. Sonuçta boşta kalmak istemezsin.
    Şuan bir yıl daha beklemeyi düşünüyorum bir kaç genç geleceği parlak oyuncu buldum seçmelerden kendim oyuncu kazandırmak istiyorum kulübe
    Ulusal B lisans kursunada katıldım. Hazırlık maçları güzel gidiyor.
    Şimdilik başka takım yönetmeyi kaldıramam şuan için burdayım.
    Bakalım neler olucak

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri