1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Sheffield United ile Premier Lige! 1. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    06

Gecikme için özür dileriz, başarılar dilerim

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Gecikme için özür dileriz, başarılar dilerim
    Teşekkür ederim.

Kariyeri yürüteceğim Menajer Profilim.

Kulüpte menajer olarak iş başı yaptığım ilk hafta sağ ve sol beklerim başta olmak üzere 4 futbolcumun 3 ile 7 ay arasında sahalardan uzak kalacağını bana haber veren doktor raporu ile karşılaştım. Transfer bütçemiz zaten yoktu kulübü olabildiğince borçsuz ve düzlükte tutmak isteyen bir yönetim anlayışımız ile tek seçeneğimiz kiralık oyunculardı.
    Kişisel görüşüm olarak ilk hedefimi İngiltere u21 u19 milli takımlarında oynayan genç futbolcular üzerine yoğunlaştırdım.

Yönetici arkadaşlarla birlikte hummalı bir çalışma gerçekleştiriyorduk. Bizzat gidip görüştüğüm futbolcular bile oluyordu. U21 takımı oyuncuları 3. ligde futbol oynamaya yanaşmazken u19 oyuncularının geneli istediğimiz seviyede değil. Oyuncu bulamama ihtimaline karşılık olarak 3 lü savunma sistemini oluşturmak zorunda kalacaktım. Şanslı olduğum nokta ise kısıtlı olan kaleci rotasyonumuzu genişletebilmiştik.

Newcastle forması giyen Woodman ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlayabildik. u19 milli takım kaleciliğinide yapmakta olan Woodman 1. kaleci olma konusunda Gelecekvaateden kalecimiz George Long ile sıkı bir mücadeleye girecek olması ve tecrübeli eldiven Howard ile 3 lü kaleci rotasyonumuzu tamamladık.

Ortasaha ve stoperdeki güçlü oyuncularımız ile ileri uç oyuncularımızın antremanlardaki istekli performansları benim sezona umut ile bakmamı sağlıyordu. Bizzat iletişime geçip ayarladığım hazırlık maçları ile lige hazır güçlü bir takım olacaktık. İleriye dönük oyunu oynayabilen ve hücum etmeyi seven bir ekip olmamızdan dolayı 3 lü savunmada sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyordum.

Spartak Moskova ile yapacağımız ilk hazırlık maçının tarihi yaklaşırken hala bek oyuncuları bulamamıştık. Takımın sezon öncesi kampı çoktan başlamış oyuncular kondisyon olarak ilk maçı çıkartabilecek seviyeye gelmişlerdi.

Moskova maçına bir kaç gün kala telefonum çaldı ve Selahattin bey bir kaç futbolcunun sürekli oynama ihtimaline sıcak baktığını kulüpleri ile iletişime geçtiğini ve maç sonrasında Londra'da buluşmamız gerektiği haberini verdi.

Sheffield United 2 - S.Moskova 3

Güçlü bir üst düzey takıma karşı çok iyi mücadele ettik. Oyuncularımız ile Avrupa seviyesindeki bir takım ile aralarında olan farkı net bir şekilde görmüş olduk.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri