Acilen toparlanmamız lazım diye düşünüyorum.
Acilen toparlanmamız lazım diye düşünüyorum.
Takımın kurtarıcısı haline geldi
Takım çok enteresan oynuyor. Çok iyi oynadığımız maçta bile kaybetmeyi başarabiliyoruz. Kupadan elenmek benimde canımı acıttı. Performansımız aynen aşağı şekilde devam ediyor maalesef.
İnşallah toparlanabiliriz hocam.
Süperliga 15. Hafta
Maç öncesi kazanmamız muhtemel gösterilen maçta attığımız ilk dakika golü dışında hiç yoktuk. Gördüğünüz o 4 şutun 3'ü ilk 10 dakika içinde atıldı zaten. Golden sonra geri de çekilmedik. Ciddi bir şekilde rakip bize top oynatmadı. Bir puan alabildiğimize şükrettik.
Süperliga 16. Hafta
İlk yarıyı berbat bir futbolla geride kapadık. Rakipte 10 kişi olduğu için ne kadar alınabilecek risk varsa göze aldık ve öyle başladık ikinci yarıya. İkinci yarı oyun olarak toparlayabilsekde sadece 1 gol atabildik. Bize yine hüsran var...
Süperliga Ayın Golü
Yine takımımızdan bir isim aldı ödülü. Sadece bunlarla övünebilecek duruma düştük...
Kovulması muhtemel menajerler kısmına ismimizi yazdırmayıda başardık...
Süperliga 17. Hafta
İlk yarısında müthiş bir futbol oynuyarak 5-1 bitirdiğimiz maçı 6-3'lük skorla tamamlayabildik. Takım ilk yarıdakinden çok farklı bir görüntüyle sahaya çıktı. Maç 5-5 bile bitebilirdi. Maçı kazandık ama yine de sevinemiyoruz.
Bu kadar kötü futbola rağmen üst sıralarda kalmak büyük şans bizim için...
Yaklaşık bir ay tatil var. Bu süreç içerisinde taktiksel anlamda değişikliğe gitmeyi planlıyorum.