1 ile 30 arası toplam 408 sonuç

Konu: Atletico Madride 3 gol Atan Göztepe. Haydi! Yine El Ele Varacağız O Güne |2024|

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

İnişli çıkışlı bir grafik benim kaanatim bilmiyorum oyun motorunun böyle bir özelliği var mı ama takım sürekli aynı taktik disiplin ile çıktığı zaman bir süre sonra o iş görmüyor farklı taktikler geliştirip oturtmak daha fazla verim veriyor. Öbür türlü ya yenilgi ya beraberlik geliyor.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by Serzenish View Post
    İnişli çıkışlı bir grafik benim kaanatim bilmiyorum oyun motorunun böyle bir özelliği var mı ama takım sürekli aynı taktik disiplin ile çıktığı zaman bir süre sonra o iş görmüyor farklı taktikler geliştirip oturtmak daha fazla verim veriyor. Öbür türlü ya yenilgi ya beraberlik geliyor.
    Dediğin çok doğru hocam aynı taktik bir süre sonra tıkanıyor.Ben de zaten hep aynı taktikle oynamıyorum.Sezon başı belirlediğim 3 taktiği de maçlara yayarak oynuyorum.Bazen sakatlıklar formsuzluklar olduğu zamanda değiştiriyorum.Şu an ki sorun bence oyunculardan kaynaklanıyor.Çok iyi oyunculara sahip değiliz.Defans kötü.Orta saha idare eder.Forvet de idare eder.Adım adım düzelteceğimizi umuyorum.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri