1. Beni ignore list'e alman umrumda değil.
2. Forum kurallarını incelemeni tavsiye ederim çünkü kullandığın üslup kurallara aykırı.
3. Kendi yaptığın fanatikliği ben yapıyormuşum gibi göstermek senin ne kadar aciz ve çaresiz durumda olduğunu gösteriyor. Benim semih kaya başta olmak üzere bir çok Galatasaray futbolcusu hakkında eleştirilerim oldukça çokken senin bir Beşiktaş futbolcusunun aleyhinde bir postun bile yok. Bu yüzden bu aciz durumuna cevap bile vermek gereksiz.
4. Podolski'nin bitiriciliği fm 14 den beridir 20 puandı yanlış hatırlamıyorsam . Bitiricilik 20 ? yazıp elinde hiç bir veri olmadan böyle bir şey paylaşırsan ben de senin anlayacağın dilden cevabımı veririm.
Oyunda
Cenk'in Bitiriciliği 17 Diego Costa'nın 15
Bu kadar muazzam analiz yapıyor isen lütfen seni Beşiktaş postlarında da objektif yorum yapmaya davet ediyorum. Ben Beşiktaş düşmanı ya da Galatasaray fanatiği değilim fakat gerçekleri görüyorum ve ona göre yorum yapıyorum . Quaresma ve bir kaç Beşiktaş oyuncusunun da CA'sının düşük olduğunu söylemiştim Beşiktaş konusunda görebilirsin. Ama senden ne Beşiktaş aleyhinde bir eleştiri ne de başka takımların leyhinde bir iyi yorum göremedim . O yüzden kendi yaptığın işi ben yapıyormuşum gibi göstereceğine özür dileyebilirdin.
Son olarak Podolski hakkında tekrar cevap veriyorum. Adam az pozisyona giriyor ve girdiklerinin nerdeyse hepsini gole çeviriyor. Benfica'ya attığı golleri aç bi izle derim. Bitiriciliği 20 bence normal.
Oyunda da çok fazla gol atan bir oyuncu değil ben Galatasaray ile başladığımda elden çıkarmaya bakıyorum hatta bu oyuncuyu ama bitiricilik konusunda gerçek anlamda first class bir futbolcu.


