1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Lukas Podolski

Threaded View

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bana birbirinizi sikayet etmeyin. Ebeveyn gorevi ifsa etmiyorum.

Podolski'nin profilinin futbolunu yansitmadigini dusunuyorsan bunu tek bir ozellik uzerinden degil, detayli bir analiz ile susleyerek katilmadigin yonlerini yazabilirsin.

Karsindakiler buna katilir, veya katilmaz. Ama en azindan fikirler carpismis olur.

Ilk yazdigin mesajda benim sahsi fikrimi soruyorsan Podolski'nin bitiriciligi icin verilmis 20 cok dogru. Aksine ikna olmam icin de cok kapsamli ve detayli bir analiz gerekli.
    Bu analiz araştırmacıların işi. Ben sadece dikkat çekmek istedim. İngiltere ve İtalya'dan gelen profilindeki özelliğinin senelerdir hala aynı kalmasına dikkat çekmek istedim. Ben gözlemlerime göre yazdım. Söyleyin bana bu veriyi bulabileceğim bir websitesi, Podolski'nin son 4-5 senelik şutları gole çevirme oranına bakıp paylaşayım. Ya da ben bilmiyorum, size zahmet yazın görelim.

Ama benim yazdığım yorumlara hep Beşiktaş üzerinden karşı çıkılması, ayar oluyorum bilmem ne gibi tahrik edici lafların edilmesi, forumun seviyesine yakışmıyor. Bu bir değil iki değil. Hayır bunu yazanlar da bir katkıda bulunsa gam yemeyeceğim. Benim ne kadar katkıda bulunduğumu ya da bulunmaya çalıştığımı siz biliyorsunuz, merak edenler de açsın baksın.

Dünkü çocuklar gelip bana iş öğretmesin. Podolski'nin finishingi 25 olsa gerçekte neyi değiştirir. Amaç oyuna katkıda bulunmak için seviyeli bir tartışma ortamı oluşturmak.
    Last edited by ttarlabasi : 14.Ağustos.2016 at 16:04

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri