-
fm scout ne hocam site var oyle bir tane onumu diyorsun?. neyse yapıcı bir şekilde fikirlerimi söylemek istedim katılmıyor olabilirsiniz saygıyla karşılarım.
dinamik pa dan kastım bir oyuncu atıyorum salıh ucan pa sı 150 diyelim oyun içinde benim açtığım her yeni oyunda oyunda kalma suresı maç performansı ve sakatlık gıbı etkenlere baglı olarak salıh ucanın pa sı 140-160 arasında değişebilmeli.messi örneğiniz çok saçma ben onu kastetmıyorum yada pa kalksın demıyorum kalkmamalı evet.
transfer konusunda, oyun bıze dogruyu yaptırsın dıye oyun oynamıyoruz yanlış politika uyguluyorsak takım batsın yada başkan bizi kovsun.doğrunun neyın ne kadar oldugunu (transferlere odenen paralara açıklama yaptıgınız ıcın yazdım) bılıyorum bende bahsetmek ıstedıgım oyunun bıze ozgurluk ıcın tanıdığı alan.ne kadar gerçeğe yakın olursa ben şahsım adına o kadar keyıf alıyorum.bundan sonra öyle transferler olmayacaksa oyundada olmasın.çin katar gıbı transferlerde hiç olmuyor oyunda ayrıca.
her sene guney amerika fransa, hırvatistan ve birkaç daha milli takımın alt yaş takımlarını bır kere gozlemleyince zaten tum potansıyelı cok yuksek olan regenlere ulasıyorsun.o regenleri yetiştirip ca larını yukseltmek ıcın uğraştırmıyor oyun kiralayınca yada duzenlı oynatınca hepsi tam potansıyelıne çok yakın oynuyorlar.ben bu yolla çok rahat en ıyı regenlerı buluyorum. 75 milyon 25 milyonluk ülke kısmını hıç anlayamadım ben o tarz bırseyden bahsetmıyorum.
ayrıca sanırım bu tarz yorumlarınız yuzunden ınsanlar bu sıtede ben su serıden berı oynuyorum ben su tarıhten berı oynuyorum muhabbetine giriyorlar
.
bilmedğim için yorum yazmadım ben yukarda sadece değiştirilmesinin hoşuma gideceği şeyleri yazdım.mantıklıdır mantıksızdır adamlar beliki bu değişiklikleri bir ticari politika olarak ilerleyen serilerde gerçekleştirmeyi düşünüyor olabilirler.
Bu Konuya Ait Etiketler
Mesaj Yetkileri