1 ile 30 arası toplam 198 sonuç

Konu: FM 17 Yenilikler

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Cengo View Post
    Çünkü oyuncular kendi aralarında da rekabetteler. Seviyesini başka bir oyuncunun seviyesinde görünce maaşını da görüyor. Bir kere birine taviz verirseniz herkes istemeye başlar.

Tuncay ile PVH tekme tokat bir kavgaya girdiler maaş yüzünden. Doğrudan Selçuk Şahin'den gelen bilgi ile öğrendim. Kimse bilmez. Çünkü Fenerbahçe'de kol kırılır yen içinde kalır.
    İddialı bir yorum olduğu için yazayım dedim , Ortega olayında pek dediğin gibi olmadı sayın hocam

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    İddialı bir yorum olduğu için yazayım dedim , Ortega olayında pek dediğin gibi olmadı sayın hocam
    Ortega kendisi kaçtı. Bambaşka konu. Homesick kendisi. Ülke dışında hiç bir zaman rahat duramadı.

Aziz Yıldırım'ı az çok tanıyan herkes bilir. 1- Fenerbahçe'de kol kırılır yen içinde kalır. 2- Aziz Yıldırım ne derse o olur.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Cengo View Post
    Ortega kendisi kaçtı. Bambaşka konu. Homesick kendisi. Ülke dışında hiç bir zaman rahat duramadı.

Aziz Yıldırım'ı az çok tanıyan herkes bilir. 1- Fenerbahçe'de kol kırılır yen içinde kalır. 2- Aziz Yıldırım ne derse o olur.
    Homesick olması ortaya çıkan durumu değiştirmez sonuçta.

Aziz Yıldırım konusunda sonuna kadar katılıyorum ama diğer konuda katılmıyorum .

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Homesick olması ortaya çıkan durumu değiştirmez sonuçta.

Aziz Yıldırım konusunda sonuna kadar katılıyorum ama diğer konuda katılmıyorum .
    Kendisi kaçtı gitti sonuçta. Zorla tutarak kal diyemezdin. Yapılabilecek bir şey yoktu.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri