1 ile 30 arası toplam 405 sonuç

Konu: 4. Geleneksel Football Manager Araştırması Eleştiri Başlığı

Hybrid View

@perpetua Şuan TRTSPOR'u izliyorum,yanlış anlamadıysam G.Saray'ın 2023 yılında tamamen borçsuz olacağı söyleniyor. Bunun oyuna aktarımı olacak mı ? Olursa nasıl yapılacak ?

Sonuçta satış için onay alındı ve seneler sonra borçsuz kulüp oyunda illa ki fark edecektir diye düşünüyorum.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Adana Demirspor View Post
    @perpetua Şuan TRTSPOR'u izliyorum,yanlış anlamadıysam G.Saray'ın 2023 yılında tamamen borçsuz olacağı söyleniyor. Bunun oyuna aktarımı olacak mı ? Olursa nasıl yapılacak ?

Sonuçta satış için onay alındı ve seneler sonra borçsuz kulüp oyunda illa ki fark edecektir diye düşünüyorum.
    Bu durum 2023'u de bulmayabilir ama bunun hangi takvimle yapilacagini kulup ve banka arasinda yapilan anlasmalar belirleyecek. Tahminen kulup kisa vadede emlak konut ile yapilan anlasmayi garanti olarak gosterip gayrimenkuller uzerindeki ipotekleri kaldiracak ve faiz giderini dusurmeye calisacak. Tabii gorunurde bir sermaye arttirimi da var. Bu anlasmalar gercekte yapildigi zaman en dogru sekilde yansitmaya calisiriz.

Mesaj Yetkileri