1 ile 30 arası toplam 87 sonuç

Konu: Turkish Super Patch 17 By Affluence

Hybrid View

Nesil
    2015
    Yer
    Kadıköy - İstanbul

Quote Originally Posted by GFBaTu_KhaN View Post
    Çok teşekkür ederim link paylaşımı için fakat size bir sorum olacak, paylaşmış olduğunuz veritabanı değişiklikleri üzerinden bazı BAL takımlarına oyuncu eklentisi, stadyum değişikliği gibi değişiklikler yaptım, aynı veritabanı üzerine kaydet dediğimde editör verisi saklandı bu kurallarda seçili bir lig seviyesi bulunamadı bu oyundaki kuralları hafızaya almadan önce mutlaka test edin uyarısı veriyor. Ardından turnuvaları test et dediğimde de geçersiz kadro seçim kuralı hatası veriyor. Yaptığım değişimler oyuna yansıyor fakat Türkiye ligini seçerken mutlaka başka bir ligle birlikte seçmeme izin veriyor daha sonra diğer ülkeyi kaldırsam bile Türkiye' de en alt ligi seçmem gerekiyor örneğin en alt seçilebilr ligi BAL veya 3.lig olarak değiştiremiyorum. Mutlaka en alt lig 1. Amatör küme oluyor bu da çok maç fazlalığından dolayı muhtemelen oyunun çok yavaşlamasına neden olacak. Rica etsem yardımcı olabilir misin bu hata neden kaynaklı olabilir ? Hiç ilerlemedim bu şekilde devam etsem hata alır mıyım onu da bilemiyorum.
    Hocam İngilizce dilinden başka bir dilde gelişmiş editörü test edemezsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Çan/Zeytinburnu

Quote Originally Posted by haykirish View Post
    Hocam İngilizce dilinden başka bir dilde gelişmiş editörü test edemezsin.
    Hocam Merhabalar,

Ben steam üzerinden editörü indirmiştim fakat gelişmiş editör dediğimiz farklı bir eklenti mi oluyor ?

Bir de nereden nasıl test etmeliyim yardımcı olabilirsin çok sevinirim.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri