1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: İstanbul'un tek büyüğü olmaya geldik! oOoO*BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ*OoOo

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Hocam Fm touch mı Skin m var yoksa merak ettim de
    Fm Touch oynuyorum ben diğer Fm kasıyorda biraz ekran kartı kötü olunca

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by asrayl View Post
    Fm Touch oynuyorum ben diğer Fm kasıyorda biraz ekran kartı kötü olunca
    Fm 15 bu skini normal oyuna uyarlamışlardı.2016 da yoktu belki tekrar uyarlamışlarmıdır diye sordum.Eyvallah.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Medipol Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turunda rakibi olan Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk, Avrupa'daki deneyimiyle dikkati çekiyor.

UEFA'nın Nyon'daki merkezinde gerçekleştirilen kura çekiminde turuncu-lacivertlilerle eşleşen Ukrayna ekibi, özellikle 2009'daki başarısıyla adından söz ettirdi. Shakhtar Donetsk, 2008-2009 sezonunda Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda "UEFA Kupası" ismiyle oynanan kupanın sahibi olmayı başardı.

Shakhtar Donetsk, geçmiş yıllarda Galatasaray ve Beşiktaş'ta görev yapan Rumen teknik direktör Mircea Lucescu yönetiminde UEFA Şampiyonlar Ligi'nde istikrarlı bir şekilde yer aldı.

UEFA Kupası'nı kazanarak büyük bir başarıya ulaşan Ukrayna takımı, 2010-2011'de ise Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kadar çıkma başarısı gösterdi. Shakhtar Donetsk, son 6 sezonda üst üste bu organizasyonda mücadele etti.

1.MAÇ

İstediğimiz oyunu oynadık kafa kafaya mücadele ettik son dakikalarda 3-2 öne geçip maçı koparttık derken uzatmalarda golü yedik

Mesaj Yetkileri