1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Donnarumma Problemi

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Aslına genel performansdan ben de memnunum. Sadece önemli maçlarda yediği saçma goller yüzünden delirmek üzereyim.

Daha 1 saat önce başıma gelen olay;

Chelsea deplasmanında 2-0 öne geçtim maç 3-3 bitti 90+3'de yediği gol. İlk defa video yükledim FM'den kalite düşük oluyor sanırım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Aslına genel performansdan ben de memnunum. Sadece önemli maçlarda yediği saçma goller yüzünden delirmek üzereyim.

Daha 1 saat önce başıma gelen olay;

Chelsea deplasmanında 2-0 öne geçtim maç 3-3 bitti 90+3'de yediği gol. İlk defa video yükledim FM'den kalite düşük oluyor sanırım.

Hocam acaba Donnarumma'ya daha az riskli pas yap desen çözülebilir mi acaba sorun? Alakasız görünüyor ama ben böyle küçük direktiflerle çok sıkıntı çözüldüğüne şahit oldum. Donnarumma'nın tecrübesizliği ile ilgiliyse de sorun, al iyisinden bir tane yedek, Donnarumma büyüyene kadar onu da oynatırsın önemli maçlarda.

Ben Leipzig'te Horn'u AS kaleci olarak oynatıyorum öneririm, fakat senin yaşadığına benzer bir durumu ben yeni yedek kalecim Diego Alves ile yaşadım, yaşıyorum.

Yedek kalecilere genelde şans vermeye çalışırım ama Diego Alves'in bir kaç kez degaj yapacakken topu sağ ayağının biraz gerisine doğru düşürüp bir hışımla gol yememek için taca attığına şahit oldum. Ayrıca adamın oynadığı maçlarda genellikle puan kaybettim. Tamam Horn kadar iyi olmayabilir ama adamın profili gayet iyi. Yine de sanki Diego Alves oynarken rakip çok daha iyi atak üretiyor bizimki de geleni geçeni alıyor, artık oynatmıyorum, sezon sonu gelse de satsam diye bekliyorum.

Ondan önce Costil vardı yedek olarak, kale gibi adamdı, kritik maçlarda bile rahat rahat oynatıyordum, gitmek istedi. Genç bir kaleci istersen de nasıl alırsın bilmiyorum ama Bayern'in genç takımında Früchtl diye bir adam var, bir bak istersen. Ben sportif direktöre al gel dedim Bayern'i 40 Milyona ikna etmiş getiriyordu son anda iptal ettim transferi.

Mesaj Yetkileri