1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Hayallerin peşinde yeni maceralar...

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hamburg'da başarılar dilerim. Halilovic ve Kostic'ten iyi faydalanabilirsen güzel bir şeyler çıkacaktır ortaya. Sanırım topa sahip olan bir takım kurmaya çalışacaksın, Kostic ve Lasogga'dan daha iyi yararlanabilmen için bence Kostic'i kanat olarak kullanıp Lasogga'ya bol bol orta yapmasını sağlamalısın.

Uzun vadeli olarak Hamburg'da kalmayı düşünüyorsan da RBL altyapısında bulunan Dadachov ve Janelt'e de bakmanı şiddetle tavsiye ederim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Hamburg'da başarılar dilerim. Halilovic ve Kostic'ten iyi faydalanabilirsen güzel bir şeyler çıkacaktır ortaya. Sanırım topa sahip olan bir takım kurmaya çalışacaksın, Kostic ve Lasogga'dan daha iyi yararlanabilmen için bence Kostic'i kanat olarak kullanıp Lasogga'ya bol bol orta yapmasını sağlamalısın.

Uzun vadeli olarak Hamburg'da kalmayı düşünüyorsan da RBL altyapısında bulunan Dadachov ve Janelt'e de bakmanı şiddetle tavsiye ederim.
    Teşekkür ederim. Amacım topa daha fazla sahip olmak. Top bende nekadar çok kalırsa kalemde okadar az pozisyon veririm. Bu taktikleri daha öncede çok denedim ve %60 ların üzerinde topla oynama istatistikleri yakaladım. Bende lassogadan aynı şekilde faydalanmayı düşünüyorum. Ama kaleye sırtı dönük santrafor ve kanat oyuncularına pozisyon yaratacak şekilde... Oyuncu önerilerine bakacağım [emoji6]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mesaj Yetkileri