1 ile 30 arası toplam 258 sonuç

Konu: Oyuncu nasıl yetiştirilir & nasıl astronomik bedellere satılır [Galatasaray][6.Sezon]

Hybrid View

Quote Originally Posted by Mystic07 View Post
    Aynen transfer konusunda bilgi istersen genç ve ucuza alabilecegin kendi kariyerimde takipte oldugum oyuncuların takip listesini atabilirim.
    Bende alabilir miyim o takip listesini

Quote Originally Posted by EfsaneFenerli View Post
    Bende alabilir miyim o takip listesini
    http://s6.dosya.tc/server8/qlusxh/le...A0165.rar.html
    buyur 2.sezonun ortasında nerdeyse hepsine bedavaya imza attırabilirsin türk oyuncular var hepsi gelecekte iyi oyuncular olucak takımıma gelenler takip listesinden cıktıgından bukadar istersen takımıma imza attırdıgım oyuncuların listesine kariyerimden bakabilirsin 1saate paylaşıcam.

Montolivo hocam, tema nedir acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Ndiaye çok güzel transfer. Kiraladığın oyunculardan Lato, Locatelli ve Passlack da benim çok sevdiğim çocuklar. Lato'nun serbest kalma bedeli olması lazımdı, cüzzi, doğrudan da alabilirdin sanki.

Eren'e Fenerbahçe'ye karşı 5 gol attırıyorsan, 2 sezona Şampiyonlar Ligi kupası gelir buraya.
    Eren 6 gol attı o maçta. kiralıkları sezon sonunda artı bir yıl daha kiralayabilirsek cok güzel olur gibime geliyor. şampiyonlar ligi hedefim yok. yaş ortalamasını bir an önce 20 ye indirmeyi amaçlıyorum.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Başarılar dilerim. Gelecek sezon sonunda galiba bedelsiz olarak alabildiğin Walter Gonzalez diye Paraguaylı bir çocuk var.

o zaten suan listemin en başında kardeşim.

Quote Originally Posted by Mystic07 View Post
    Aynen transfer konusunda bilgi istersen genç ve ucuza alabilecegin kendi kariyerimde takipte oldugum oyuncuların takip listesini atabilirim.
    kardeşim ben degişcen ca pa olayından dolayı gözlem ekibinin tavsiyesiyle transfer yapıyorum.

Quote Originally Posted by EfsaneFenerli View Post
    Senin kariyerden takip ettim zaten bazı isimleri. Hatta bazılarını bende aldım sezon sonu takıma katılacaklar ama fazla mal göz çıkarmaz hesabı tüm listeye bakmak istedim, teşekkürler
    Kullandıgım tema Vitrex 2017 versiyon 2
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Mesaj Yetkileri