1 ile 30 arası toplam 297 sonuç

Konu: Boş Gezenin, Boş Kalfasıyım. 1 Sezonluk tatildeyiz. ( 2022-2023)

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Öncelikle transferler yeterli.Medyada bunu fark etmiş ki bizi üst sıralara koymuş.Diego mendetta çok gol atar bu ligde diye tahmin ediyorum.Milli maçlar şimdilik normal. =)

Not = çilek transferi benim tahminim Delpiero.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    Almanya resmen yagmur gibi yagmıs kalene yerinde olsam 4-6-0 oynarım. 4lü Defans 3 Lü Dmc 2 li orta saha 1 amc olarak.
    Orda kalecinin ve defansın puanına aldırmayın. Kaleci ve defansımız gene çok gol kurtardılar. Yoksa fark 20 falan olabilirdi. Son şampiyon o kadar şut çekmiş ama anca 9 tane atabildi. ( Kendimizi böyle avutalım. )
    Dediğin taktiği deneyebilirim. Norveç önünde bir deneyim bakalım ne yapacağız. Ama Azerbaycan ve Kuzey İrlanda karşısına klasik 4-4-2 ile çıkacağım.
    Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Hocam alınma ama "Direnemedik" lafına çok güldüm. Bu arada iyi tarafından bakmak lazım, 20-0 da bitebilirdi. Bence sonuç gayet iyi.
    Alınacak bir şey yok. Ama cidden direnemedik. Ha direndik ama 6 dk sürdü. Daha önce açtığım San Marino kariyerimde en azından 40 dk direne bilmiştik ve maç 5-1 bitmişti

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Öncelikle transferler yeterli.Medyada bunu fark etmiş ki bizi üst sıralara koymuş.Diego mendetta çok gol atar bu ligde diye tahmin ediyorum.Milli maçlar şimdilik normal. =)

Not = çilek transferi benim tahminim Delpiero.
    Transferler yeterli olduğunu bende düşünüyorum.
    Çilek transferimiz yerli bir oyuncumuz ama San Marino için efsane bir oyuncu olduğu için çilek transferi diyorum.

Mesaj Yetkileri