1 ile 30 arası toplam 297 sonuç

Konu: Boş Gezenin, Boş Kalfasıyım. 1 Sezonluk tatildeyiz. ( 2022-2023)

Hybrid View

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Villereal garibim devlerin arasına düşmüş.
    Aynen öyle normalde olsa favori sayılabilecek villerealin bile ismini saymıyoz o derece

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Mystic07 View Post
    Aynen öyle normalde olsa favori sayılabilecek villerealin bile ismini saymıyoz o derece
    Acıdım gariblerime

San Marino Ligi play off 4. tur

Daha ne yapalım anlamadım ki. Taraftar bize sosyal medyada verip veriştiriyor.
    San Marino Ligi Play off Büyük Yarı Final

Bu turda yenilmemize rağmen 6. turda oynama hakkı kazandık. Bizi yenen rakibimiz direk finale çıktı.
    San Marino Ligi Play off Küçük Yarı Final

Bu turda 4. turda zorla yendiğimiz La Florita ile oynadık. Rakibimizde bize yenildikten sonra 6. turda oynadı orda rakibini yendikten sonra karşımıza çıktı. Yenen finale çıkıyordu.
    San Marino Ligi Final
    Sezonu iki kupa ile kapattık.

Basının sorduğu soruya bak

Daha şimdiden onur tablosuna girdik.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Ve Selva reisi alamadık. Biz yeni teklifimizi yapamadan futbolu bıraktı.

Başkanımız ve oyuncumuz olan Fabri Giardi hem futbolu hem takımı bıraktı.

İsteklerimizi hemen ilettik.
    Başkan'ın profesyonel olalım isteğimize verdiği cevaba bakın.

Sıralamada yükseldik. Sezon başında itibarda son sırada idik.

Ligimiz ne ara 12. olmuş ya

Ve ŞL 1. tur kura çekimine katıldık. Ama saolsun elimize ( Ne saolması kırılsın onu çekenin eli o kadar yarı profesyonel takım arasında bunu çekti.)

İkinci tur çekimlerinde güçlü Bate ile eşleştik. Sanki turu geçebilecekmişiz gibi boşuna oralara gittik.

Yönetim bizi ne sandı acaba uzay takımı falanmı nedir. Topu topu iki kupa aldık diye şampiyonluk beklentisindeler.

Yönetim antrenman tesislerini geliştirme fikrimizi sevdi ve hemen uygulamaya koydu. Ama bir türlü kardeş klüp bulamadılar.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Dünya Kupası elemeleri
    Güçlü rakibimizi durdurduk. İş yerindeki arkadaşın söylediği 4-1-4-1 taktiği ile maça çıktık. İş yerinde arkadaşlar ile iddaaya girdik. Kaç gol yeriz diye ama üçümüzde bilemedik. Ben 8 dedim bir arkadaşım 10 diğeri 12 dedi. Hatta 10 diyen arkadaşım ilk golün dakikasınıda tahminen 19. yersin ve ilk yarı 4-0 biter dedi. Ama skor 4-0 bitti. Kalecimiz adeta devleşti.

Malta ile bir hazırlık maçı yapalım bari birini yenelim dedik.
    Önce 4-1-4-1 ile maça başladık. İlk yarı 0-0 ve kaleyi bulan şutumuz olmayınca klasik 4-4-2 ye döndük. Ama fayda etmedi, gene yenildik.

Mesaj Yetkileri