5. haftanın sonunda dikkatimi çeken o oyuncular.
CHARLIE TAYLOR
KALVIN PHILLIPS
PONTUS JANSSON
(Şu an için kiralık ancak sezon sonu için anlaşmışız, oyun öyle başladı)
KEMAR ROOFE
(Şu anda 6 golle takımın en golcüsü)
TRANSFER SEZONU KAPANDI
Fazla forma şansı tanımadığımız Modou Barrow kiralık sözleşmesinin feshini talep etti, biz de kendisini bu konuda kırmadık. Takımda şu anda onun haricinde 4 forvet var.
Hislerimizde haksız değilmişiz. En beğendiğim oyunculardan olan Kalvin Phillips Ayın oyuncusu ödülüne layık görüldü. Arkasından gelenler de hiç yabancı değil. Bu gurur bizim!
Bir oyuncunun hem ayın oyuncusu hem de ayın genç oyuncusu olduğu ilk defa görüyorum galiba.
İlk aydan ödüllere ambargo.
6. HAFTA
Kupanın da dışına ittiğimiz rakibimiz karşısında başından sonuna kadar üstün olan taraftık ve taraftarımız önünde kazanmasını bildik.
Maçın adamı yaptığı 1 asistle Charlie Taylor. Diğer 2 asist Kalvin Phillips'ten geldi.
7. HAFTA
Kendi sahamızda çok üstün bir oyun sergiliyoruz. Kalvin Phillips'in gölünde asist maçın adamı seçilen Charlie Taylor. Bu adamları çok seviyorum. Umarım uzun yıllar birlikte çalışırız.
8. HAFTA
Serimiz sona eriyorElbet bir gün bitecekti. Tesellimiz, mağlubiyete rağmen üstün olan tarafın gene biz olması. Sadece gol yollarında biraz etkisiz kaldık. Aynı dakika içinde karşılıklı gollerin olması da ilginç bir ayrıntı.
EFL CUP 3. TUR
Gol düellosu şeklinde geçen maçta rakibimiz eliyor ve bir üst tura çıkıyoruz. Maçın adamı 2 asistle yıldızlaşan Charlie Taylor.
Şaşırdık mı? Kesinlikle hayır!
4. Turdaki rakibimiz Manchester United. Roses derbisine hazır olun.
9. HAFTA
Adama nazar değdirdik, kırmızı kart gördü. Gene üstündük ancak son haftalarda forvetlerimizde bir performans düşüklüğü var.
Biraz kulaklarını çekmek lazım.
MICHAEL TURNER
Yedek stoperimiz sadece bir taneydi. İlerde sıkıntı yaşamamak için sezon sonuna kadar sözleşme imzaladık.
10. HAFTA
2-3 haftadır bir düşüş var takımda ama ayağa kalkmasını biliriz. Açıkçası her maçta üstün oynayan taraf biziz. İnanılmaz goller kaçtı bu maçta. Kalecileri çok iyi oynadı. Maçın adamı stoperleri oldu. Tekrardan bir ivme kazanmamız gerekiyor.
2-3 gün koymaz bu adama. Biraz dinlenmiş olur en azından.
11. HAFTA
Kelimenin tam anlamıyla dağıldık !!! Yediğimiz 3. golden sonra takımın reaksiyon vermesi için elimden geleni yaptım ama nafile. O ilk 7 haftaki performanstan eser yok. Takım toplantısı şart oldu galiba.
Son 5 haftada tek galibiyetimiz var. Çok dengesiz maçlar çıkardık. Ama inanıyorum, bu takım bu sene playofflara kalacaktır.
11. hafta sonunda oluşan puan durumu
Son haftalardaki performansımıza rağmen hala lideriz
Devam edecek...