1 ile 30 arası toplam 110 sonuç

Konu: Holiganlar Avrupa'ya Açılmak İstiyor ! | LEEDS UNITED | 3. Sezon...

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Liderlik yarışı kızışıyor.Ara ara puan kayıpları normal.Manuyu yenmen ise müthiş.Ama kupayı almak zor gibi.Everton ve Southamton ayarında değiliz sanki.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    İlk sezonunda harika bir ivme yakalamışsın, tebrik ederim. Leeds'i 2000'li yılların başına döndürmen dileğiyle.
    Teşekkür ederim Aynen hedeflerimiz o yönde, bu yüzden ilk önce kulübün ekonomisini düzeltmem gerekiyor. Başarıyı getirecek potansiyel var takımın altyapısında.

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Liderlik yarışı kızışıyor.Ara ara puan kayıpları normal.Manuyu yenmen ise müthiş.Ama kupayı almak zor gibi.Everton ve Southamton ayarında değiliz sanki.
    Manu maçı tam bir taktik savaşı oldu. Kalemizi çok iyi kapattık gole. Bir duran top, bir kontra atak ile 2 gol bulduk. Ondan sonra delirdiler tabii Kupa benim için de zor gibi gözüküyor, zaten sezona başlarken öyle bir hedefimiz yoktu ama çok şanslı kuralar çektik, Manu zaferiyle de buraya kadar geldik.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Şimdi size bir sorum olacak. Hikayemi okuyanlar bilir, biliyorsunuz Charlie Taylor'ın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor ve sözleşme yenilemek istemiyor demiştim. Durum hala aynı. 1 Ocak'a geldim ve Watford Charlie için 3,8m Euro değerinde (gerçek değeri şu anda o) bir teklifte bulundu. Sizce kabul mu etmeliyim, yoksa sezon sonunda bedava gitme riskini göze alıp, sözleşme yenilemek için uğraşmalı mıyım?

Değerli görüşlerinizi bekliyorum.

Mesaj Yetkileri