1 ile 30 arası toplam 498 sonuç

Konu: Avrupaya Ses Getirmeye Gidiyoruz |SALFORD| 12.Sezon 2027

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

A milli takım için 4-2-3-1 uygun olabilir. Tabi kadrodaki oyuncularda önemli, onlar nasıl bilemiyorum.

Sen yönetimden bir istekte bulunurken personel bölümünde 19 yaş altı ve 20 yaş altı içinde antrenör istemi çıkabiliyor. Sık sık orayı kontrol et. Çıkarsa talepte bulunursan sayıyı artırabiliyorlar. Alt yapı antrenörleri de önemli, çünkü alt yapıdan çıkan oyuncuları etkiliyorlar diye biliyorum. Ben özellikle kondisyoner ve zihinsel antrenörlere çok önem veriyorum.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    A milli takım için 4-2-3-1 uygun olabilir. Tabi kadrodaki oyuncularda önemli, onlar nasıl bilemiyorum.

Sen yönetimden bir istekte bulunurken personel bölümünde 19 yaş altı ve 20 yaş altı içinde antrenör istemi çıkabiliyor. Sık sık orayı kontrol et. Çıkarsa talepte bulunursan sayıyı artırabiliyorlar. Alt yapı antrenörleri de önemli, çünkü alt yapıdan çıkan oyuncuları etkiliyorlar diye biliyorum. Ben özellikle kondisyoner ve zihinsel antrenörlere çok önem veriyorum.

Milli takım için bir paylaşım yapmayı düşünüyordum ama zamanım çok kısıtlı oluyor.Çoğu oyuncu regen.Bu günün gençleri bende tecrübeli abileri takımın.

Yönetimden istekte bulunurken dikkat ediyorum ama demek ki her zaman çıkmıyor.Bir araştırayım yoksa oyuncu çıkartamayacağız.

Mesaj Yetkileri