Başarılar dilerim.
Gino Peruzzi,Agustín Sant'Anna şu anda wonderkid olmayan aklıma gelen oyuncular bunlar.
Başarılar dilerim.
Gino Peruzzi,Agustín Sant'Anna şu anda wonderkid olmayan aklıma gelen oyuncular bunlar.
Teşekkürler
Teşekkürler vakti gelince değerlendirmeye alıcam
Gelelim güncellemeye
Şuanlık oluşan ilk 18 im ve lig için kullandığım taktik her maç ufak tefek değişikliklerle ilerliyoruz.. Bazı oyuncular ilk 11 ve ya 18 için daha iyi olsa dahi benim için öncelik Türk ve genç futbolcu yetiştirmek, kazanmak olduğu için bu yolda ilerleyecez..
Taktik rol ve görevleriyle ilgili önerilere açığım..
Fırsat buldunca bi kupa ayarladık.. 2 maçtada neredeyse tam rotasyon yaptık.. 2 Maçtada u19 ve u21 de oynattığım gençler sahadaydı.. İlk maç 2-0 öndeyken Ukrayna Ligi 6.sına direnemedik ve 2-4 e çevrildi.. Önemli olan satılacaklar sonrası kadroya alacaklarımı görmekti. U21 ve U19 da sürekli hazırlık maçı oynatıyorum ve ligide devam ediyor bazılarına oyuncu satınca şans vermeyi umuyorum.. Tabi ara dönemde satış yapabilirsek.. Para suyunu çekiyor
Lig için üst düzey bi kadromuz var Alper, Adem, Onurlar , Defans hattı gayet güzel.. Sorunsuz yükseleceğimize inancım tam..
Alperin transferi için en az 10 kere kiralama isteği attım.. Kulüp kabul etsene Alper reddetti.. En sonunda kiralığa konulunca çaresiz geldi takıma Onur Ergün'ün yerine geçicek zamanı gelince..
Muhammed Demirci çok enterasan şutlar çekiyor Onur ve Alper'i asıl oyun kurucularım olarak gördüğüm için İç Forvette kullanıyorum gayet iyi oynuyor şuan..
Bu aceleye geldi bir daha ki güncelleme için güzel fikirlerim var