1 ile 30 arası toplam 88 sonuç

Konu: FM 2019 Beklentileriniz....

Hybrid View

Quote Originally Posted by sunburst View Post
    vasıfsız sinan gümüş'ün bitiriciliğini hakikaten kim neye dayanarak 16 yaptı ya? bu türkiye ligi oyuncu profilleri gerçekle uzaktan yakından alakası yok çoğu zaman. pek futbol izlemeyi bilmeyen insanlar tarafından yapıldığını başlamaya düşünüyorum artık. eljif elmas'ın gücü ve dengesi nasıl o kadar az olabiliyor? adam her ikili mücadelede ayakta kalmayı başarıyor neredeyse. çok ilginç gerçekten.
    Bende katılıyorum. Sinan'ın taş patlasa bitiricilik 13-14 olması gerekiyor. Diğer kanatta oynayan Rodriguez 13 ise 15 olmalı.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by sunburst View Post
    vasıfsız sinan gümüş'ün bitiriciliğini hakikaten kim neye dayanarak 16 yaptı ya? bu türkiye ligi oyuncu profilleri gerçekle uzaktan yakından alakası yok çoğu zaman. pek futbol izlemeyi bilmeyen insanlar tarafından yapıldığını başlamaya düşünüyorum artık. eljif elmas'ın gücü ve dengesi nasıl o kadar az olabiliyor? adam her ikili mücadelede ayakta kalmayı başarıyor neredeyse. çok ilginç gerçekten.
    Quote Originally Posted by Adana Demirspor View Post
    Bende katılıyorum. Sinan'ın taş patlasa bitiricilik 13-14 olması gerekiyor. Diğer kanatta oynayan Rodriguez 13 ise 15 olmalı.
    Sinan'da bir karar degisikligi yaptik. Toplara iyi vurabilen, ancak pozisyona girme becerisi daha kisitli bir oyuncu haline getirmeyi tercih ettik.

Rodrigues ile karsilastirmak ise bence cok dogru degil cunku farkli tipte oyuncular. Rodrigues'i, Sinan'in aksine, pozisyona girme becerisi cok iyi ancak Sinan'a gore daha basit vuruslar yapabilen bir oyuncu olarak degerlendirmek daha dogru olur bence.

Eljif Elmas profili, her genc futbolcu gibi, hala uzerinde calisilacak bir profil. Bu profilin yapimi Temmuz ayina denk geliyor. Guc icin 1-2 puanlik artis bence pek aykiri durmaz.

Mesaj Yetkileri