1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: Turkish Super Patch 19 by Affluence

Hybrid View

1. Default

İzmirspor aldım fakat şu problem var bütün oyuncuların isimleri siyah görünüyordu yani hiçbir oyuncu aktif değildi. Takımda maaş alan oyuncu yok hiçbir takımın başında menajer yok süper amatörde şampiyon oldum 1.bitirdim BAL ligine çıkamadım ertesi sene tekrar oldum şampiyon BAL ligine çıktım bal liginde şampiyon oldum 3.lige çıkmadı bir daha oldum çıktı yani bir üst lige çıkmak için 2 kere şampiyon olmak gibi birşey lazım bu yama bozuk galiba bunun yanı sıra mesela transfer tarihleri 28 aralıkta başlıyor ocağın ortasında bitiyor yaz transfer dönemi ise ağustosun ortasında bitiyor garip bir yama neden böyle olur bilginiz varmı ?

Nesil
    2008
    Yer
    mugla

Quote Originally Posted by yaso3597 View Post
    İzmirspor aldım fakat şu problem var bütün oyuncuların isimleri siyah görünüyordu yani hiçbir oyuncu aktif değildi. Takımda maaş alan oyuncu yok hiçbir takımın başında menajer yok süper amatörde şampiyon oldum 1.bitirdim BAL ligine çıkamadım ertesi sene tekrar oldum şampiyon BAL ligine çıktım bal liginde şampiyon oldum 3.lige çıkmadı bir daha oldum çıktı yani bir üst lige çıkmak için 2 kere şampiyon olmak gibi birşey lazım bu yama bozuk galiba bunun yanı sıra mesela transfer tarihleri 28 aralıkta başlıyor ocağın ortasında bitiyor yaz transfer dönemi ise ağustosun ortasında bitiyor garip bir yama neden böyle olur bilginiz varmı ?
    En son sürümü indirmen gerekli.

http://www.mediafire.com/file/oe9t2o...+Affluence.fmf

Ayrıca oyuna başlamadan önce kurulumda altta seçenekler var. Ordaki ''yönetilebilir takımlara oyuncular eklensin'' kutucuğunu işaretlemelisin. Ayrıca hemen onun üzerindeki ''önemli personel eklenmesin'' kutucuğu işaretlenmemiş olmalı.

Eğer bunları seçmezsen takımların başında hoca olmaz ve oyuncu yaratılmaz.

Yamayı sorunsuz oynayabilirsin. Sadece son sürümü indir ve anlattığım seçenekleri işaretle.

Mesaj Yetkileri