Dur hele bunlar neki.
RTE'nin ben türk değilim türkiyeliyim dediğini biliyormuydunuz cnn canlı yayınında....
Dur hele bunlar neki.
RTE'nin ben türk değilim türkiyeliyim dediğini biliyormuydunuz cnn canlı yayınında....
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
buda dorudur.....türk olmadığı belli zatn...ülkeyi satıyoOriginally Posted by hp-fm-gs
farkındaysan gökhan abi gerçeklerid demiş!!.....farklı bir yerede çekmiyor gerçekler ortadaOriginally Posted by comandante
Gökhan abin hangi gerçekleri demiş.İşi gücü demek istediklerini farklı yollarda demeye kalkmak,başkalarına çamur atmakOriginally Posted by leave_992
![]()
Kesinlikle katılıyorum. Gezenti nickli arkadaşın yazdıklarını bir inceleyelim. Konunun amacı tamamen Gezenti nickli şahsın dmeek istediklerini diyeceği bir konu halini almıştır. Konunun KİLİTLENMESİNİN gerektiğini düşünüyorum. karan yöneticilerin...Originally Posted by sherryy
gezenti gerçekleri yazıo hiziloglu ama sen ndense anlamıosun.Originally Posted by hizlioglu
gökhan abi hakkında böyle konuşamassın benim yanımda azını topla....kime çamur atıyor...Gökhan abi insanın yüzüne karşı söler zaten arkasından konuşmaz sen kafanı takma.....kimseyede çamur atmıo.....bence sen oratalığı kızuştırmaya çalışıyorsunOriginally Posted by sherryy
işte sen gibi Gezenti nin kurmayları toplanmışsınız burada ittifak kurup demek istediklerini söylüyorsunuz bu konunun bu yönde olduğunu görüyor ve düşünüyorum...Originally Posted by leave_992
Sana benim gibi düşünen baya bi kişi gösteririm site üyesi.Seninle konuşurken ağzımımı toplayacakmışım yoksa benmi yanlış duydum?Originally Posted by leave_992
1- gökhan abinin ayrıcalığı nedir bu forumda? kurallar çerçevesinde herkes herkesi ELEŞTİREBİLİR. Ama HAKARET e varmadan. Haa pardon yoksa çevremdeki ülkücüler gibi sende mi "Ben ülkücüyüm Gökhan abimde ülkücü. bize bişey deyemezsinizOriginally Posted by leave_992
" demeye çalışıyorsun?
2- Sen kimsinki SENİN yanında ağzını toplayacak bu üyeler. Olumsuz bir durum varsa yöneticiler haleder sen hiç kafanı takma...
3- ortalığı sherry değilde sen kızıştırmaya çalışıyorsun gibi geliyor bana.