1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Bak Bunu Bilmiyordum!!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Dur hele bunlar neki.
    RTE'nin ben türk değilim türkiyeliyim dediğini biliyormuydunuz cnn canlı yayınında....
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hp-fm-gs
    Dur hele bunlar neki.
    RTE'nin ben türk değilim türkiyeliyim dediğini biliyormuydunuz cnn canlı yayınında....
    buda dorudur.....türk olmadığı belli zatn...ülkeyi satıyo

Quote Originally Posted by comandante
    adam gibi konuş gökhan haddini aşıyorsun.benim çok değer verdiğim tarih öğretmenlerimin hepsi bu konuda böyle düşünüyorlar.mevlana değil ama fatih sultan mehmet için öyle deniliyor.doğru ya da yanlış bunu tartışmıyorum.sadece bu konuda haddini bilmen gerekiyor.açtığın topici başka yerlere çekiyorsun.sırf bunu söylemek için mi açtın bunu yani?

neyse konu dağılmasın...

1 eylül birleşmiş milletler barış günü olarak bilinr genelde ama bu bilgi yanlıştır.1 eylülü dünya barış konseyi barış günü olarak ilan etmiştir.birleşmiş milletlerin ilan ettiği barış günü ise 21 eylüldür...
    farkındaysan gökhan abi gerçeklerid demiş!!.....farklı bir yerede çekmiyor gerçekler ortada

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by leave_992
    buda dorudur.....türk olmadığı belli zatn...ülkeyi satıyo

farkındaysan gökhan abi gerçeklerid demiş!!.....farklı bir yerede çekmiyor gerçekler ortada
    Gökhan abin hangi gerçekleri demiş.İşi gücü demek istediklerini farklı yollarda demeye kalkmak,başkalarına çamur atmak

Quote Originally Posted by sherryy
    Gökhan abin hangi gerçekleri demiş.İşi gücü demek istediklerini farklı yollarda demeye kalkmak,başkalarına çamur atmak
    Kesinlikle katılıyorum. Gezenti nickli arkadaşın yazdıklarını bir inceleyelim. Konunun amacı tamamen Gezenti nickli şahsın dmeek istediklerini diyeceği bir konu halini almıştır. Konunun KİLİTLENMESİNİN gerektiğini düşünüyorum. karan yöneticilerin...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hizlioglu
    Kesinlikle katılıyorum. Gezenti nickli arkadaşın yazdıklarını bir inceleyelim. Konunun amacı tamamen Gezenti nickli şahsın dmeek istediklerini diyeceği bir konu halini almıştır. Konunun KİLİTLENMESİNİN gerektiğini düşünüyorum. karan yöneticilerin...
    gezenti gerçekleri yazıo hiziloglu ama sen ndense anlamıosun.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sherryy
    gökhan abi hakkında böyle konuşamassın benim yanımda azını topla....kime çamur atıyor...Gökhan abi insanın yüzüne karşı söler zaten arkasından konuşmaz sen kafanı takma.....kimseyede çamur atmıo.....bence sen oratalığı kızuştırmaya çalışıyorsun

gökhan abi hakkında böyle konuşamassın benim yanımda azını topla....kime çamur atıyor...Gökhan abi insanın yüzüne karşı söler zaten arkasından konuşmaz sen kafanı takma.....kimseyede çamur atmıo.....bence sen oratalığı kızuştırmaya çalışıyorsun
    işte sen gibi Gezenti nin kurmayları toplanmışsınız burada ittifak kurup demek istediklerini söylüyorsunuz bu konunun bu yönde olduğunu görüyor ve düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Sana benim gibi düşünen baya bi kişi gösteririm site üyesi.Seninle konuşurken ağzımımı toplayacakmışım yoksa benmi yanlış duydum?

1- gökhan abinin ayrıcalığı nedir bu forumda? kurallar çerçevesinde herkes herkesi ELEŞTİREBİLİR. Ama HAKARET e varmadan. Haa pardon yoksa çevremdeki ülkücüler gibi sende mi "Ben ülkücüyüm Gökhan abimde ülkücü. bize bişey deyemezsiniz " demeye çalışıyorsun?
    2- Sen kimsinki SENİN yanında ağzını toplayacak bu üyeler. Olumsuz bir durum varsa yöneticiler haleder sen hiç kafanı takma...
    3- ortalığı sherry değilde sen kızıştırmaya çalışıyorsun gibi geliyor bana.

Mesaj Yetkileri