Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Bak Bunu Bilmiyordum!!!

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Default Bak Bunu Bilmiyordum!!!

beyler herkes kafasındaki değişik bilgileri buraya aktarsın böylece hemen hemen her konuda bir fikrimiz olur.
    mesela ben başlıyorum.
    1-)adolf hitlerin bir yahudi olduğunu vede yahudileri kesmediği yoldan geçen çingeneleri kestiğini kaçınız biliyordu?
    işte böyle değişik konularda bilgilerimizi paylaşırsak hoş bir topic olur...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kola aldığınızda dolabın içine yan yatırırsanız dik koyduğunuzdan daha fazla asidi kaçar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kola demişken bende bişey paylaşayım:
    Naneli mentosu alacaksın, açık havada 1 lt light colayı açacaksın fakat açar açmaz içine 1-2 tane mentos atacaksın. Kola havaya fışkırıyor nasıl. Videoyu bulursam link atarım. Deneyin açık havada.

Nesil
    2005
    Yer

Angry

mevlana ve fatih sultan mehmete gay diyenlere insan(!) diyorlar bunu biliyormusunuz???

Nesil
    2006
    Yer
    Köşeyi dönünce sağda

Quote Originally Posted by gezenti
    beyler herkes kafasındaki değişik bilgileri buraya aktarsın böylece hemen hemen her konuda bir fikrimiz olur.
    mesela ben başlıyorum.
    1-)adolf hitlerin bir yahudi olduğunu vede yahudileri kesmediği yoldan geçen çingeneleri kestiğini kaçınız biliyordu?
    işte böyle değişik konularda bilgilerimizi paylaşırsak hoş bir topic olur...
    oha yok artık yalandır o

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

mevlana ve fatih sultan mehmete gay diyenlere insan(!) diyorlar bunu biliyormusunuz???
    Bunu söyledin, konu şimdi oraya gitmesin.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Osmanlı'nın son dönemlerinde ingilizlerin Türklerin karnında altın var diyerek arapları kandırması ve araplarında her gördükleri Türk ü öldürüp karnını acıp altın araması
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by Carlos_Kameni
    oha yok artık yalandır o
    bu adam üstünde çok fazla komplo teorisi var biraz bana inanmıyorsan biraz araştır...

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

RTE'nin türk olmadığını,Gürcü olduğunu biliyormuydunuz???
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hp-fm-gs
    RTE'nin türk olmadığını,Gürcü olduğunu biliyormuydunuz???
    doğrudur abi...ondan herşey beklenir

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Dur hele bunlar neki.
    RTE'nin ben türk değilim türkiyeliyim dediğini biliyormuydunuz cnn canlı yayınında....
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

adam gibi konuş gökhan haddini aşıyorsun.benim çok değer verdiğim tarih öğretmenlerimin hepsi bu konuda böyle düşünüyorlar.mevlana değil ama fatih sultan mehmet için öyle deniliyor.doğru ya da yanlış bunu tartışmıyorum.sadece bu konuda haddini bilmen gerekiyor.açtığın topici başka yerlere çekiyorsun.sırf bunu söylemek için mi açtın bunu yani?

neyse konu dağılmasın...

1 eylül birleşmiş milletler barış günü olarak bilinr genelde ama bu bilgi yanlıştır.1 eylülü dünya barış konseyi barış günü olarak ilan etmiştir.birleşmiş milletlerin ilan ettiği barış günü ise 21 eylüldür...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Anlamadım FATİH SULTAN MEHMED HAN a ne deniliyor ?
    Eğer gercekten böyle birsey diyen varsa Çağ açıp çağ kapatan Büyük Osmanlı Hünkarına böyle bir sey diyenin ben suratına tükürürüm.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hp-fm-gs
    Dur hele bunlar neki.
    RTE'nin ben türk değilim türkiyeliyim dediğini biliyormuydunuz cnn canlı yayınında....
    buda dorudur.....türk olmadığı belli zatn...ülkeyi satıyo

Quote Originally Posted by comandante
    adam gibi konuş gökhan haddini aşıyorsun.benim çok değer verdiğim tarih öğretmenlerimin hepsi bu konuda böyle düşünüyorlar.mevlana değil ama fatih sultan mehmet için öyle deniliyor.doğru ya da yanlış bunu tartışmıyorum.sadece bu konuda haddini bilmen gerekiyor.açtığın topici başka yerlere çekiyorsun.sırf bunu söylemek için mi açtın bunu yani?

neyse konu dağılmasın...

1 eylül birleşmiş milletler barış günü olarak bilinr genelde ama bu bilgi yanlıştır.1 eylülü dünya barış konseyi barış günü olarak ilan etmiştir.birleşmiş milletlerin ilan ettiği barış günü ise 21 eylüldür...
    farkındaysan gökhan abi gerçeklerid demiş!!.....farklı bir yerede çekmiyor gerçekler ortada

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by leave_992
    buda dorudur.....türk olmadığı belli zatn...ülkeyi satıyo

farkındaysan gökhan abi gerçeklerid demiş!!.....farklı bir yerede çekmiyor gerçekler ortada
    Gökhan abin hangi gerçekleri demiş.İşi gücü demek istediklerini farklı yollarda demeye kalkmak,başkalarına çamur atmak

Quote Originally Posted by sherryy
    Gökhan abin hangi gerçekleri demiş.İşi gücü demek istediklerini farklı yollarda demeye kalkmak,başkalarına çamur atmak
    Kesinlikle katılıyorum. Gezenti nickli arkadaşın yazdıklarını bir inceleyelim. Konunun amacı tamamen Gezenti nickli şahsın dmeek istediklerini diyeceği bir konu halini almıştır. Konunun KİLİTLENMESİNİN gerektiğini düşünüyorum. karan yöneticilerin...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sherryy
    gökhan abi hakkında böyle konuşamassın benim yanımda azını topla....kime çamur atıyor...Gökhan abi insanın yüzüne karşı söler zaten arkasından konuşmaz sen kafanı takma.....kimseyede çamur atmıo.....bence sen oratalığı kızuştırmaya çalışıyorsun

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

leave 992 onun gibi düşünmeyenlere insan değil demesi gerçekler mi oluyo?gözünle okursan sevinirim...ben gaydır ya da değildir demiyorum ama öyle düşünenlere insan değil demeye hakkı yok.ben de nazım hikmete vatan haini diyenler insan değil diyeyim o zaman...ayrıca da sizin çapınız ne ki ne biliyorsunuz bu konuda?büyük adamdır diye öyle birşey olamaz diyorsunuz oranızdan buranızdan uyduruyorsunuz işte.hangi öğretmenime sorduysam öyle dedi büyük ihtimalle.tarih,felsefe öğretmenlerime sordum.dersane müdürüne sordum aynı cevabı aldım...aaa ama pardon hepiniz tarih okudunuz üni de masterlar yaptınız dimi çok afedersiniz yaaaa...tekrar söylüyorum ben gaydır falan demiyorum.ama haddinizi bilerek konuşacaksınız burada.ne sanıyosunuz kendiniz anlamıyorum ya...anca suratına tükürürsünüz zaten.elinizde bi bilgi olmadan da körü körüne inanın siz.büyük adam ya gay olamaz...ben gaydır değildir demiyorum...gay değil diyenler,gay olduğunu savunanlara insan değil diyenler açıklasın neye dayanarak gay değil dediklerini...gerçi yine herzamankı cevabı alacağım ARAŞTIRIRSAN GÖRÜRSÜN...araştır da sun o zaman madem bu kadar iddalasın...

gökhan abi hakkında böyle konuşamassın benim yanımda azını topla....kime çamur atıyor...Gökhan abi insanın yüzüne karşı söler zaten arkasından konuşmaz sen kafanı takma.....kimseyede çamur atmıo.....bence sen oratalığı kızuştırmaya çalışıyorsun
    işte sen gibi Gezenti nin kurmayları toplanmışsınız burada ittifak kurup demek istediklerini söylüyorsunuz bu konunun bu yönde olduğunu görüyor ve düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Sana benim gibi düşünen baya bi kişi gösteririm site üyesi.Seninle konuşurken ağzımımı toplayacakmışım yoksa benmi yanlış duydum?

1- gökhan abinin ayrıcalığı nedir bu forumda? kurallar çerçevesinde herkes herkesi ELEŞTİREBİLİR. Ama HAKARET e varmadan. Haa pardon yoksa çevremdeki ülkücüler gibi sende mi "Ben ülkücüyüm Gökhan abimde ülkücü. bize bişey deyemezsiniz " demeye çalışıyorsun?
    2- Sen kimsinki SENİN yanında ağzını toplayacak bu üyeler. Olumsuz bir durum varsa yöneticiler haleder sen hiç kafanı takma...
    3- ortalığı sherry değilde sen kızıştırmaya çalışıyorsun gibi geliyor bana.

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

bu tartisma ne oluyor anlamadim ama... FATIH SULTAN MEHMET e gay diyen sahsiyet bencede insan olamazz..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

enes bari sen yapma ya...

Herkesin görüşleri farklıdır. Şahsen ben Fatih Sultan Mehmet e Gay diyenlerin düşüncelerini saçma buluyorum bu yüzden bu kişilerle aynı fikirde değilim zaten. Ama unutmayalım ki Fatih Sultan Mehmet'in Gay olduğunu savunan,düşşünen kişilerde var. Onlara "insan değildir." demek direk hakarete girer ve buda TURKSPORTALIN kurallarına göre yapılaması gereken bir davrranıştır sonucunda üyeler Ceza alabilir. Ya da karşı görüşü savunanlar ile hoş olmayan bir tartışma yaşanabilir... o Yüzden Lütfen cümlelerimizde HA-KA-RET etmeyelim...

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

enes bari sen yapma ya...
    yucel sana karsi bi tepkim yok... ama koskoca FATIH SULTAN MEHMET yani...
    bir Turk asla öyle dusunmemeli..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by enesao
    bu tartisma ne oluyor anlamadim ama... FATIH SULTAN MEHMET e gay diyen sahsiyet bencede insan olamazz..
    Bravo enes sonuna kadar arkandayım....tabiki öle....Gökhan abimi sonuna kadar savunuyorum

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ben de fatih sultan mehmetin gay olduğunu savunmuyorum.ama savunanlara insan değil demeye hakkı yok kimsenin bence...ya allah aşkına yapmayın beyler ya ne biliyorsunuz odönem hakkında ya?tez çürütün o zaman madem insan değil diyecek kadar suçluyorsunuz belge gösterin...gay ya da değil alakam yok o durumla ama hakarete varan şeyler söyleniyor...enescim benim gay olması ya da olmaması hakkında en ufak fikrim yok.ama yakın tarihte böle bi konuda ben demiştim ki tarih öğretmenlerim ve felsefe öğretmenlerim fatihin gay olduunu söylediler.gökhan da güzel bi topic açtı.ve birden konuyu değiştirip bana laf soktu.bi ilk mesajları oku kardeşim sen kendin bak...

sen gökhan abini ülkücü diye savunuyorsun ali dediklerini savunmuyorsun...o ne dese o doğrudur sana göre...

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

ben de fatih sultan mehmetin gay olduğunu savunmuyorum.ama savunanlara insan değil demeye hakkı yok kimsenin bence...ya allah aşkına yapmayın beyler ya ne biliyorsunuz odönem hakkında ya?tez çürütün o zaman madem insan değil diyecek kadar suçluyorsunuz belge gösterin...gay ya da değil alakam yok o durumla ama hakarete varan şeyler söyleniyor...enescim benim gay olması ya da olmaması hakkında en ufak fikrim yok.ama yakın tarihte böle bi konuda ben demiştim ki tarih öğretmenlerim ve felsefe öğretmenlerim fatihin gay olduunu söylediler.gökhan da güzel bi topic açtı.ve birden konuyu değiştirip bana laf soktu.bi ilk mesajları oku kardeşim sen kendin bak...

sen gökhan abini ülkücü diye savunuyorsun ali dediklerini savunmuyorsun...o ne dese o doğrudur sana göre...
    yucel özurdilerim ben senin yakin tarihte öyle bir seyy dedigini bilmiyodum.. yani o insan degil sözum sana degildi.. evet biraz agir bir söz ama gercekten sinirlendim onun gibi bir adama yapilan haksizlik hatta cok buyuk hakaret.. elde belgeler var tarih dersleri gerci orda bahsetmezler aama tarih romanlari ben cok tarih romani okurum böyle bir sey asla duymadmda okumadimda...

Gezenti, burda bir şey dememiş. Cümlesini tekrar okuyunuz :

"Mevlana ve Fatih'e gay diyenlere insan (!) denildiğini biliyor muydunuz?"

Buradaki parantez içindeki ünleme dikkat edin. Bu iddiayı atanların insan olmadığını belirtmiş cümlesinde! Siz kalkıp adamı "ne diyorsun sen?" diye yargılamışsınız.

Yazıktır, adam kötü bir şey söylemezken, kötü bir şey söylüyor gibi gösterilmesi ayıptır!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

abi Fatih Sultan Mehmete kimse gay diemez...dedirtmeyiz...onlar insan deil+TÜRK deil

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri