-
leave 992 onun gibi düşünmeyenlere insan değil demesi gerçekler mi oluyo?gözünle okursan sevinirim...ben gaydır ya da değildir demiyorum ama öyle düşünenlere insan değil demeye hakkı yok.ben de nazım hikmete vatan haini diyenler insan değil diyeyim o zaman...ayrıca da sizin çapınız ne ki ne biliyorsunuz bu konuda?büyük adamdır diye öyle birşey olamaz diyorsunuz oranızdan buranızdan uyduruyorsunuz işte.hangi öğretmenime sorduysam öyle dedi büyük ihtimalle.tarih,felsefe öğretmenlerime sordum.dersane müdürüne sordum aynı cevabı aldım...aaa ama pardon hepiniz tarih okudunuz üni de masterlar yaptınız dimi çok afedersiniz yaaaa...tekrar söylüyorum ben gaydır falan demiyorum.ama haddinizi bilerek konuşacaksınız burada.ne sanıyosunuz kendiniz anlamıyorum ya...anca suratına tükürürsünüz zaten.elinizde bi bilgi olmadan da körü körüne inanın siz.büyük adam ya gay olamaz...ben gaydır değildir demiyorum...gay değil diyenler,gay olduğunu savunanlara insan değil diyenler açıklasın neye dayanarak gay değil dediklerini...gerçi yine herzamankı cevabı alacağım ARAŞTIRIRSAN GÖRÜRSÜN...araştır da sun o zaman madem bu kadar iddalasın...
Mesaj Yetkileri