1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Bak Bunu Bilmiyordum!!!

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ben de fatih sultan mehmetin gay olduğunu savunmuyorum.ama savunanlara insan değil demeye hakkı yok kimsenin bence...ya allah aşkına yapmayın beyler ya ne biliyorsunuz odönem hakkında ya?tez çürütün o zaman madem insan değil diyecek kadar suçluyorsunuz belge gösterin...gay ya da değil alakam yok o durumla ama hakarete varan şeyler söyleniyor...enescim benim gay olması ya da olmaması hakkında en ufak fikrim yok.ama yakın tarihte böle bi konuda ben demiştim ki tarih öğretmenlerim ve felsefe öğretmenlerim fatihin gay olduunu söylediler.gökhan da güzel bi topic açtı.ve birden konuyu değiştirip bana laf soktu.bi ilk mesajları oku kardeşim sen kendin bak...

sen gökhan abini ülkücü diye savunuyorsun ali dediklerini savunmuyorsun...o ne dese o doğrudur sana göre...

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by comandante
    ben de fatih sultan mehmetin gay olduğunu savunmuyorum.ama savunanlara insan değil demeye hakkı yok kimsenin bence...ya allah aşkına yapmayın beyler ya ne biliyorsunuz odönem hakkında ya?tez çürütün o zaman madem insan değil diyecek kadar suçluyorsunuz belge gösterin...gay ya da değil alakam yok o durumla ama hakarete varan şeyler söyleniyor...enescim benim gay olması ya da olmaması hakkında en ufak fikrim yok.ama yakın tarihte böle bi konuda ben demiştim ki tarih öğretmenlerim ve felsefe öğretmenlerim fatihin gay olduunu söylediler.gökhan da güzel bi topic açtı.ve birden konuyu değiştirip bana laf soktu.bi ilk mesajları oku kardeşim sen kendin bak...

sen gökhan abini ülkücü diye savunuyorsun ali dediklerini savunmuyorsun...o ne dese o doğrudur sana göre...
    yucel özurdilerim ben senin yakin tarihte öyle bir seyy dedigini bilmiyodum.. yani o insan degil sözum sana degildi.. evet biraz agir bir söz ama gercekten sinirlendim onun gibi bir adama yapilan haksizlik hatta cok buyuk hakaret.. elde belgeler var tarih dersleri gerci orda bahsetmezler aama tarih romanlari ben cok tarih romani okurum böyle bir sey asla duymadmda okumadimda...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by comandante

abi Fatih Sultan Mehmete kimse gay diemez...dedirtmeyiz...onlar insan deil+TÜRK deil

Mesaj Yetkileri