Hoşgeldin Can![]()
Hoşgeldin Can![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
nedvedmania adli kisi bizi karalamakta ama nedense kendisi CAFEmizden cikmamaktadir bunun nedeni kendine bile soyleyemedigi bi CAFE sevgisidir...
Lake:
ya arkadaşlar anlatamıyorum galiba bana rep felan verilmedi ara bul o sayfayı inanırsın belki bana rep gelmediği için bende kuşluğa gittip
Nekop:iftira atmayın bikere benim içimden ne geçtiğini sen bilemessin ayrıca ben buraya hiç yazı yazmıcam felan demedim ben kuşlukda zamanı gelince daha aktifim öğleleri de burdayım nbu benim cafeci olduğum anlamına gelmez
ayrıca nekop sende kuşlukda boşdurmuyosun maşallah adam her gün kuşlukda
eeeey cafe üyeleri nekop ne biçim bir cafeci uyanın artık bi burda konuşuyo 2 cafede konuşuyo ama siz bunun farkında değilsiniiiz öcüüüüüüü![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
neyse abi sen birak cihani ne oldu testi yaptirdinmi![]()
he bide bennde madem bi cafe sevgisi var ozaman neden bu haberleri yayınlıyorum![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yok ya. Annem diyo havalar soğudu napcan havuzda![]()
Mart'ta yaptırırız.
Cihan, tamam o zaman sana bi sözleşme hazırlıyorumRepini yolluyorum
Olurmu?
![]()
istemem rep felan zamanında verseydiniz
kızdır mayın beni size sanal tekme atarım hee![]()
Teklif var ısrar yok!! Gelmezsen gelme![]()
![]()
aman siz bizden uzak durunda baska bisey istemeyiz gidin gece olunca kuslugunuzda otup durun...
ayrıca bidaha söylüyorum burası çok pis kokuyo nekop sendenmi çıktı bu koku yoksabi ara güzel koku sıkın şuraya bak halk isyan ediyo(deminki resimler)
Deminki resimlerin hepsi fotomontajdır. Kafemizde dakikada bir temizlik yapılır ve hiçbiryerinde koku moku olmazSakın o koku yanımızda GUŞLUKdan geliyo olmasın. Gece açık, gündüz kapalı olduğundan 7/24 saat hizmet veremiyo nede olsa
![]()
![]()
alakası yok orası mis gibi kokuyo
bide sizin isim ne biçim öyle cafe insan bi kafe koyar Türkçe olsun türkçe ingilizce değil
evet CEFemızde bi koku var kuş pisligi kokuyor...
barı fotoraf koycan temız bı kumes fotorafı koy dırek ofıs resmı koymus buna kım inanir![]()
not:kadir inanır demeyin doverim![]()
Bunun altına imzamı atarım.barı fotoraf koycan temız bı kumes fotorafı koy dırek ofıs resmı koymus buna kım inanir![]()
not:kadir inanır demeyin doverim![]()
Hatta attım; LaKe![]()
![]()
![]()
burası CAFEmizin kacıncı sayfası abaca yok yanı haber sallamada o bakımdan dedım![]()
ben daha fazla dayanamıyorum kokuya ve gidiyorum
uuu gıdıyorsun heee ne uzulduk sorma bundan boyle CAFEmızde 40 gun 40 gece yas ılan edıyorum![]()
ya artık kabullenin cafede bizim guşlukta bizimFORZA GUŞLUK
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Cihan hani gidiyodunHala görüntülüyosun Cafe yi
![]()
günaydın arkadaşlar
Günaydın Millet...