Originally Posted by velett kardes çok saol ya şu appliation data dan silince oluyo yaw.. çok saol her ikinizede application data yok bende belgelerimde ki fm 2007 yi siliyorum yine de olmuyor.(daha yeni oyun acacagım dolayısıyla o dosyada bos zaten.)
Originally Posted by budwieser_FB application data yok bende belgelerimde ki fm 2007 yi siliyorum yine de olmuyor.(daha yeni oyun acacagım dolayısıyla o dosyada bos zaten.) bilgisayarım-c-document set-user(pc ismi)-apciliction data-ordaki sports interactiveyi silcen
Originally Posted by velett bilgisayarım-c-document set-user(pc ismi)-apciliction data-ordaki sports interactiveyi silcen benim windows prof. turkce. application data diye bir dosya yok.belgelerimde var sports interactive.onu da siliyorum genede olmuyor...
Originally Posted by budwieser_FB benim windows prof. turkce. application data diye bir dosya yok.belgelerimde var sports interactive.onu da siliyorum genede olmuyor... gizli klasör olduğu için ayarlardan tüm dosyaları demen lazım
Mustafa BudakTurksportal "Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Originally Posted by budwieser_FB benim windows prof. turkce. application data diye bir dosya yok.belgelerimde var sports interactive.onu da siliyorum genede olmuyor... application data gizli klasördür açmassan çıkmaz...
Forum Rules