sabahtan beri yazan olmamışmı.yoksa benim tarayıcıdamı sorun varparti süper geçti.müthiş atışmalar oldu hele elçi pandora kapışması müthişti...
sabahtan beri yazan olmamışmı.yoksa benim tarayıcıdamı sorun varparti süper geçti.müthiş atışmalar oldu hele elçi pandora kapışması müthişti...
Yeşim ErçetinBeyaz Show Kaçarmı ya
kaçmazda guşlardan beyaz show kaçan baya oldu herhalde baksana kimse yok![]()
hahaaah bu beyaz alem yaaa yine krize soktu beni![]()
Sami Sami, konuşmaları çarpıtma kim neye bakıyor gayet iyi biliyoruz![]()
"YÜCE ATATÜRK"
hakkaten ya adam çok komik krıldım gülmekten
Beyaz , Şahan 2'sinide Tek Geçerim
Tabi Cem Yılmaz'ıda Severim
yaw önceden beyazın tiplemeleri vardı onları çok severdim.bu arada beyaz iyi laf sokuyor kadına![]()
![]()
valla bi kiyaslama yapicak olursak 10 yildir beyaz showu izledigimide katarsak beyazim hepsini solda sifir birakir birileri goyaa beni beyazla tanistircakti kimdi acaba![]()
ismini veripte rencide atmek istemiyorum![]()
Kim acaba ben de merak ettim şimdi...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
siz aranizda tahmin yapin bi ara ben cavabini veririm neyse hadi ben kacar gorusmek uzere...
NOT: tarik abi 1-2 saat icinde yama yayinlicak ben gelmeden indirmeyin haa![]()
neyse onu bunu boşverde sen şu konuya bak http://forum.turksportal.net/vb/show...d=1#post361945uAonur ciddi ciddi cevap yazmış
ii geceler nekop
Beyaz olayını kapatıyorum, kimse kim size ne yahu![]()
"YÜCE ATATÜRK"
kimin olduğu belli oldu zaten sanki herhalde![]()
Yazdımya Gencolar Kim Diye![]()
siz şu konuya bakım tam enstantanelik http://forum.turksportal.net/vb/show...d=1#post361945
gece gece gülmekten karnım ağrıdı valla beyaz showuda izliyom ya bi ona gülüyom bi beyaza100. cevabı verene benden bir 1,5 porsiyon adana
aaa 100 benmişim
neyse her 100de bir benden adana
![]()
Kimseler yok.
Benim canımda çok sıkıldı ya![]()
Git Liverpool-Arsenal maçını izle, çok zevkli oluyor top bir bu kalede bir o kalede hesabı.
ben kaçar guşlar kendinize iyi bakın
Selamlar..
mAyg. geldi bende geldim.
Oo Kim GelmişNasılsın abi ?
Ben uçtumda. . .. . . . . geldim.![]()