1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Aston Villa ile zoru başarmak istiyorum...

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Dün akşam üst üste Arsenal, Liverpool ve ManU ile maç yaptım.Oyuncularım başabaş oynamalarına rağmen Arsenal ve ManU maçlarını kaybetti.Liverpool'u yendim ama 5-2 lik ManU yenilgisi tüm moralimin içine etti. Acil bir kaleci ve forvet almam gerekiyor ama bu sene artık böyle idare edicez.Lig kupasını finalde Blackburn'u 5-1 yenerek 10 sene kadar sonra aldım ama FA Cup'ta Portsmouth 'a yenilerek kupadan elendim.Kulüpten transfer bütçesi istedim.Bana yok öyle şey işine bak dediler bende madem öyle ya bütçe verirsiniz ya istifa ederim diye ultimatom verdim yönetime, kovulmayı beklerken taraftarın ayaklandığını öğrendim ve yönetim de benim ve taraftarlarımın baskısına dayanamayarak 11M € transfer bütçesi verdi.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by FM_Mania View Post
    Dün akşam üst üste Arsenal, Liverpool ve ManU ile maç yaptım.Oyuncularım başabaş oynamalarına rağmen Arsenal ve ManU maçlarını kaybetti.Liverpool'u yendim ama 5-2 lik ManU yenilgisi tüm moralimin içine etti. Acil bir kaleci ve forvet almam gerekiyor ama bu sene artık böyle idare edicez.Lig kupasını finalde Blackburn'u 5-1 yenerek 10 sene kadar sonra aldım ama FA Cup'ta Portsmouth 'a yenilerek kupadan elendim.Kulüpten transfer bütçesi istedim.Bana yok öyle şey işine bak dediler bende madem öyle ya bütçe verirsiniz ya istifa ederim diye ultimatom verdim yönetime, kovulmayı beklerken taraftarın ayaklandığını öğrendim ve yönetim de benim ve taraftarlarımın baskısına dayanamayarak 11M € transfer bütçesi verdi.
    Iste fotograflar

FA CUP yenilgim

Lig Kupasi finali

Ultimatom sonrasi taraftarin bana destek cikmasi

ve
    Butce onayi

Sene sonu geldi son 3 hafta kaldi sezonun tamamlanmasina.Cok kritik bir yenilgi aldim Son 3 haftaya girerken puan durumu boyle.

Bakalim neler olacak.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Default Tarih 5 Mayis 2006

Yer;
    Villa Park, Birmingham

Aston Villa sahasindaki son maci Chelsea ile yaparak taraftarina veda ediyor.Tribunlerdeki 42576 taraftar cildirmis gibi takimlarini destekliyordu.Sahaya cikan ilk 11 taraftarin beklentisini karsilar nitelikteydi. Hakem para atisini yaparak top ve kale secimini yaptirdi.Para atisi sonunda kale secimini Aston Villa yapti ve oyuna da Chelsea basladi.Maca hizli baslayan Aston Villa 4.ncu dakikada Petrov'un ayaginda mukemmel bir gol buldu ancak hakem Phil Down anlamsiz bir bicimde offside dudugu calarak golu iptal etti.

Tribunler bu dudukten sonra kelimenin tam anlamiyla yikiliyordu.Aston Villa daha da hirslanarak atak ustune atak yapiyordu.Macin 26.nci dakikasinda Sherman Cardenas takimini 1-0 one gecirirken taraftari rahatlatiyordu.Bundan sonra mac karsilikli ataklarla gecerken macta baska gol olmuyor ve Aston Villa bir kez daha Chelsea'yi devirmeyi basariyordu.

Mesaj Yetkileri