Ömer abi gitmiş, cafe sessizleşmişNerdesiniz?
![]()
Ömer abi gitmiş, cafe sessizleşmişNerdesiniz?
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
ben f**rım da benge kalkacam şimdi babam kızmaya![]()
Hoşgeldin Alican![]()
Arkadaşlar NOBRAN ne demek? (TV'deki espirileri yapmayın; şimdiden söyleyeyim..)
İtici demekmişBen öyle duydum
![]()
Maça az kaldı.Aslında bu maçı Cafe Türksportalda izlesek güzel olur.Yönetim buraya bi projeksiyon tv kursa güzel olurdu![]()
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
bende bi 37 ekran var onu koysak...
merhaba arkadaslar bende geldim.nasilsiniz
İyi akşamlar arkadaşlar.. Ben kaçtım. Yarın görüşmek üzere..
web aslana bak orda dk dk anlatıyo maçı yazılı olarak he bide star TV nin sitesine gir orda veriyodur belki
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ya inamoto naptın sen ya1-0
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
meshur cok begendiginiz inamoto gene gösterdi salakligini.offfffff yaaaaaa cok sinirliyim coook![]()
Yine açtım.
aça aça Aygün
Selam.
beyler geri döndüm..Artık yine online nım...
Hoşgeldin Aykut.
Nereye gitmiştinki ?
inamoto nun golü manyaktı.Hep en başından beri söylüyorum inamoto ön libero değiiiiiil. Forvet arkası.
Merhabalar
Hoşgeldin Aykut
yaw mahmut abi bu bizim mankafa gerets anlarmi bunu.ben gideyim almanca söyleyeyim ona,inamoto ön libero degil forvet arkasi(arada küfürlerde edeyim),anlamaz.bu herif futbolu bilmiyoo.bizi bu sampiyon yapmadiki gecen sene futbolcularin azmi,hirsi sampiyon yapti.bu herifi yarin göndermezlerse artik ben bilemiyorum ne olur.
arkadaslar bende cikiyorum.size iyi geceler.simdi ben bu sinirle nasil uyurum bilemiyom.![]()
Eski arkadaşlar geliyor.Buraları hareketlenebilir belki..
So what?
Saike
Aynen Aynen
Türksel Telefonu + Kontörü olan ve atabilcek yüce bir insan tanıyan varmı![]()
![]()