Herkese iyi geceler.Çok uykum geldi.Yatıyorum
Herkese iyi geceler.Çok uykum geldi.Yatıyorum
günaydın herkese
ilk defa bu saatte online'ım heralde![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
kahvaltı servisi istiyorum garson beeey !!!
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
eee nerde benim kahvaltım a aaaa
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
zıkkım meyvesini biliyormusun cihan?![]()
slm arkadaşlar bir iki gündür pek online olamıyordum belki beni özlemişsinizdir diye okuldan kaçtım![]()
So what?
Saike
Açalım bakalım kafeyi güzel bir haftasonu gününde ..![]()
nbr cafecielr şemsi bidaha kaçtığını görmeyeyim![]()
merhaba arkadaslar,ben geldim
nasilsiniz
İnşAllah güzel oLur Mert.
Günaydın.
bu arada üçüncü yıldızı göğsüme taktım
Selamın aleyküm cemaat,
Kulak tıkandı benim sağ tarafı duyamıyorum yıkatcam bugün çok berbat birşey kafaya basınç uyguluyorlar kulaktan 2 kez daha olmuştu oradan biliyorum
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
İnşaLLah Mert bugun guzeL oLur sinemaya gitcez arkadasLarLa musaLLatmıydı ne idi![]()
Sağolun arkadaşlar
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
selamın aleykum beyler
hoşgeldiniz arkadaşlar cafe yavaş yavaş hareketleniyor
So what?
Saike
hosbulduk semsi,nasilsiniz arkadaslar
iyidir baran sen napıyon nasıl gidiyor hayat
So what?
Saike
Ben geldim. Ne yapıyorsunuz arkadaşlar? Benim yarın 2 yazılım var (şu durmadan ertelenen edebiyat ve edb. metinler sınavı). Son 3 ders olacağız. İnşallah öğretmenler gününden dolayı tören vs. olur da eve gönderirler.
![]()