oooo guzel hikaye gercekten. Ben henüz FM 2007'de boyle destan yazamadim. FM 2006'da cok vardi da. Cok zor yapmislar oyunu. Aslinda boyle daha guzel. Simdi ilk yilimda UEFA'yi alirsam olur mu? olmaz. Bu arada benim su F.Torres sorununa bir cozum getirecek bir arkadas yok mu yav? Kus kacacak elden. Adami bedavaya alirlarsa biterim.
Hadi be!!! Ben de tam boyle bir sey ariyordum valla. Cok sagol. Peki B takimdaki bir adami oynatmak için sadece onu A takima alip sonra da maç kadrosuna almak yeterli mi yoksa baska bir islem yapacak miyiz? O zaman varsin gitsin F.Torres. Ya ben Falcao'yu almistim. Adami oynatamiyordum cok forvet var o yüzden pilot takima gonderdim. Orda yeri yerinden oynatiyor simdi. Benim yabanci oyuncularim sunlar : Kaleci Ochoa, Leo Franco; Defans Azkarate, Perea, Valera, Seitaridis, Marcelo, Ze Castro; orta saha, Biglia, Gallardo, Kevin Larsen, Reto Ziegler, Yohan Gourcuff, Maniche, Costinha, Luccin; forvet, Mokoena, Falcao, Kerlon, F.Torres, Mista, Sergio Agüero, Luiz Jimenez. Isin kotu yani oyuncularima teklif gelmiyor. Satabilsem bir kacini. Maas butcem duzelecek ama olmuyor iste. F.Torres 32 gol atti ligde gecen sezon. Adami 20 milyon YTL'ye birakmami istiyorlar herhalde terbiyesizler. Z takima gonderirim daha iyi be.
Havamiz olur