1 ile 30 arası toplam 446 sonuç

Konu: Atletico Madrid Alanı!!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

oooo guzel hikaye gercekten. Ben henüz FM 2007'de boyle destan yazamadim. FM 2006'da cok vardi da. Cok zor yapmislar oyunu. Aslinda boyle daha guzel. Simdi ilk yilimda UEFA'yi alirsam olur mu? olmaz. Bu arada benim su F.Torres sorununa bir cozum getirecek bir arkadas yok mu yav? Kus kacacak elden. Adami bedavaya alirlarsa biterim.

Quote Originally Posted by unalomer View Post
    Bu arada oyunda ispanya liginde 3 ten fazla yabancı oyuncu oynatılabiliyor. Ben en fazla 7 tane oynattım ama 9 da oluyor. Kadro kaydettirirken 3 yabancı C takıma 3 tane B takıma kaydettiriyorum sonra yeni yabancı alırsam onları A takıma kaydettiriyorum. Sonra C ve B dekileri A takıma alıp oynatıyorum Bu hatayı düzeltmeseler bari.
    Hadi be!!! Ben de tam boyle bir sey ariyordum valla. Cok sagol. Peki B takimdaki bir adami oynatmak için sadece onu A takima alip sonra da maç kadrosuna almak yeterli mi yoksa baska bir islem yapacak miyiz? O zaman varsin gitsin F.Torres. Ya ben Falcao'yu almistim. Adami oynatamiyordum cok forvet var o yüzden pilot takima gonderdim. Orda yeri yerinden oynatiyor simdi. Benim yabanci oyuncularim sunlar : Kaleci Ochoa, Leo Franco; Defans Azkarate, Perea, Valera, Seitaridis, Marcelo, Ze Castro; orta saha, Biglia, Gallardo, Kevin Larsen, Reto Ziegler, Yohan Gourcuff, Maniche, Costinha, Luccin; forvet, Mokoena, Falcao, Kerlon, F.Torres, Mista, Sergio Agüero, Luiz Jimenez. Isin kotu yani oyuncularima teklif gelmiyor. Satabilsem bir kacini. Maas butcem duzelecek ama olmuyor iste. F.Torres 32 gol atti ligde gecen sezon. Adami 20 milyon YTL'ye birakmami istiyorlar herhalde terbiyesizler. Z takima gonderirim daha iyi be.
    Havamiz olur

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    oooo guzel hikaye gercekten. Ben henüz FM 2007'de boyle destan yazamadim. FM 2006'da cok vardi da. Cok zor yapmislar oyunu. Aslinda boyle daha guzel. Simdi ilk yilimda UEFA'yi alirsam olur mu? olmaz. Bu arada benim su F.Torres sorununa bir cozum getirecek bir arkadas yok mu yav? Kus kacacak elden. Adami bedavaya alirlarsa biterim.

Hadi be!!! Ben de tam boyle bir sey ariyordum valla. Cok sagol. Peki B takimdaki bir adami oynatmak için sadece onu A takima alip sonra da maç kadrosuna almak yeterli mi yoksa baska bir islem yapacak miyiz? O zaman varsin gitsin F.Torres. Ya ben Falcao'yu almistim. Adami oynatamiyordum cok forvet var o yüzden pilot takima gonderdim. Orda yeri yerinden oynatiyor simdi. Benim yabanci oyuncularim sunlar : Kaleci Ochoa, Leo Franco; Defans Azkarate, Perea, Valera, Seitaridis, Marcelo, Ze Castro; orta saha, Biglia, Gallardo, Kevin Larsen, Reto Ziegler, Yohan Gourcuff, Maniche, Costinha, Luccin; forvet, Mokoena, Falcao, Kerlon, F.Torres, Mista, Sergio Agüero, Luiz Jimenez. Isin kotu yani oyuncularima teklif gelmiyor. Satabilsem bir kacini. Maas butcem duzelecek ama olmuyor iste. F.Torres 32 gol atti ligde gecen sezon. Adami 20 milyon YTL'ye birakmami istiyorlar herhalde terbiyesizler. Z takima gonderirim daha iyi be.
    Havamiz olur
    Önce yabancı olayına cevap vereyim. Sadece oyuncunun federastona bildirilmiş olması yeterli. Hangi takımda olursa olsun. Bunu ilk lig kurallarına bakarken farketmiştim. La Liga kurallarına bakarsan orada maçlar için hrhangi bir yabancı sınırlaması yok. Sadece ilk kayıt sırasında var ve alt takımdan üst takıma oyuncu çıkarmak serbest buna güvenip takıma iyi ve genç yabancıları doldurdum oyun başında ve sadece kaydettirip oynadım hepsi ile.

Torres olayına gelince ben bu duruma çok düşmem. Yanioyuncu ile kontrat sorununu çünkü 1,5 yıl önce kontrat teklif ederim o sene sonuna kadar ayda bir teklif ederim temmuz 15'e kadar hala kabul etmemişse satılık listesinde yer alır hemen. Kontrat bitme süresi yakın olmadığı için değerinden satabilirim. Eğer bu zamanı geçirmişsem ve kontrat bitimine yakınsa transfer listesine koyarım ilgi yoksa fiyatını 0 yaparım böylece ilgi artar 1 hafta sonra tekrar fiyatı düzenler ve oyuncuyu takımlara teklif ederim. Genellikle iyi bir fiyata gider ama bunu yapınca oyuncu ile bir daha contrat görüşmesi yapmak zor imkansız. Onun için bu kumarı oynama kararı verirken geri dönüşü olmadığını iyi düşün.
    Sen kadroyu koruşsun ama yüksek ücret alan oyuncular hala duruyor. Bu diğer oyuncuların daha fazla ücret istemesine ve pazarlık yapma gücünü azaltıyor. Ben oyunu açar açmaz yüksek ücret alanları sattım (Costinha, Luccin,Mista,Seitaridis vb.). Sene sonunda bütce ve maaş için sorulduğunda transfer bütçesi max. maaş bütçesini minimum yaptım. Zaten toplamda ödediğim 24.6M£. Bütcemin hala çok altında. Sanırım bunlar oyuncuların karar vermesinde etkili oluyor. Ve kontrat kabul etmeyen çıkmıyor . Adam 2.2M £ istiyor 1.4 M£ verince direk imzalıyor. Şu anda bende en fazla para alan Maxi oda 2.4 £ alıyor diye sattım. 33.4 M £ teklif edilmesi buna sebep oldu ama zaten satacaktım, Courcuff ondan daha iyi oynuyor cünkü.

Mesaj Yetkileri