Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
sami niye konuşmuyorsun hiç sesin soluğun kesildi iyice
Samiii pabucu yarım çık dışarıya oynayalımm![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Ya Sami sendeki avatar benimkinden güzel yahuBenden çok seviyormuşsun sen FB'yi
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
offf bırakın artık şu muhabbeti yaa hiç bişey anlamadım![]()
Kayseri Kalecisi Ivankov Gol Krallığında Nobre`yi Yakaladı
Türkcell Süper Ligi`nin 16.Haftası geride kaldığında gol krallığı yarışında ilginç bir tablo gözler önüne seriliyor.. Kayserispor kalecisi İvankov son Denizli maçında attığı golle Beşiktaş`ın forveti Nobre`yi yakaladı.. Bu zorlu ve çekişmeli mücadele futbolseverlerin büyük ilgisini çekiyor ve zorlu maraton sonunda kimin yüzünün güleceği merakla bekleniyor.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
ARKADAŞLAR BEN ARTIK KAÇIYORUM AZ ÖNCE BİRAZ UĞRAŞIP BİR AVATAR YAPTIM YENİ YENİ ISINIYORUM BU İŞE.
ileride iyi işler çıkacak bu klavye ve ellerden
hepinize iyi akşamlar.
selamlar yine ben geldim
oooo fenerbahceliler kaynatmışsınız (sami dahil)![]()
selamlar millet avatar nasil ben yaptim![]()
güzelmiş memo msnini bi versene yada benimkini ekle [email protected]
Nekop benim "bebek" ne alemde unuttum sanma
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
evet acayip bir yavaşlama var.
Arkadaşlar ben uzun bi süre giremicem internete (bilgisayara) kendinize iyi bakın .
sizi özlicem
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Allah Allah bende kimsenin avatarı gözükmüyor ? neden
Last edited by Nedvedmania : 05.Aralık.2007 at 14:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved