1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: 3-3-3-1 ile Şampiyonluk

Hybrid View

abi cok komik ya.soyledigim mevkilere yildiz alin arkadaslar size bi taktik verecem.bi kalce bi sag bek bi sol bek 2 gobek bi sag acik bi sol acik 2 on libero 2de saglam santrafor alin yenilirseniz gelin yanima yalniz hepsi yildiz olsun yoksa kabul etmem.hoh ya baskada bisey demiyorum hoh

Quote Originally Posted by xescaliburx View Post
    abi cok komik ya.soyledigim mevkilere yildiz alin arkadaslar size bi taktik verecem.bi kalce bi sag bek bi sol bek 2 gobek bi sag acik bi sol acik 2 on libero 2de saglam santrafor alin yenilirseniz gelin yanima yalniz hepsi yildiz olsun yoksa kabul etmem.hoh ya baskada bisey demiyorum hoh
    o kadar da değil! bir paylaşım var bunu sulandırmaya gerek yok..

At. Madrid e bir -iki takviyeyle bu iş olur kanaatimce

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by xescaliburx View Post
    Büyüksün saygımdan laf deyemiyorum ama bunu yazmakta yürek ister tamam mı abicim paylaşım yapmakta komik oldu şuraya bak sen yaz abicim hadii

arkadasim bu benim fikrim cok komik.ac yazini bi daha oku her mevkiye yildiz.kac tane klup var bole bi chelsea bi real.paylasimina laf etmiyorum ama yazdiklarin cok komik

Mesaj Yetkileri