1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: BORDO MAVI hikayem. 1 inci bolum

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

aaa trabzonspor haketmiyor bunları.. bende sürekli trabzonsporumu calıstırıyorum gercekten güçsüz yapmıslar. ilk sene takımı toparlamakla gidiyor zaten.. transferleri iyi yapmıssın.. gökdenizi forvette oynat. gökan ünalı almaya çalış. seneye en azından bi ceyrek final bekliyorum senden yani 2. versiyonunda.. tebrik ederim

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by byunuss1 View Post
    aaa trabzonspor haketmiyor bunları.. bende sürekli trabzonsporumu calıstırıyorum gercekten güçsüz yapmıslar. ilk sene takımı toparlamakla gidiyor zaten.. transferleri iyi yapmıssın.. gökdenizi forvette oynat. gökan ünalı almaya çalış. seneye en azından bi ceyrek final bekliyorum senden yani 2. versiyonunda.. tebrik ederim
    bu sezon avrupa ya gitmeyi kesin gozuyle bakiyom. 2 versiyonda ligin 2 yarisini anlatacam, insallah sampiyonluga oynicam.

Dogru diyon bizim takim cok gucsuz olmus, yabancilar zaten elden cikana kadar insan bilgisayari kirarsi geliyo. 2 sezon bi kac iyi yabanci alacam ve insallah ceyrek final a gidecem ordanda donus olmadigi icin yenmeye calisacam su UEFA yi

Mesaj Yetkileri