zamanında dahada beterini yapıyodu senderson
zamanında dahada beterini yapıyodu senderson
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Şikayet ediyorum ben şimdi...![]()
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
neyse editing yapim bari![]()
Ömer imza süper..
Beyler tartışmayalım...
Ben çıkıyorum hadi kendinize iyi bakın...
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
Sende iyi bak![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
ya mert sen barca ile oynayacaktin.mac kac kac bitti
merak ettim
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
haydaaa hala fm konuşuyolar a aaa![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Puhahaha süper bi yöntem cidden![]()
yok bea fm 2006 da kullaniyodum bu taktigi özellikle barcaya,real madride,intere kullaniyodum.cok da basarili oluyodum.
taktik bu iste.
4 lü defans.önünde fizik kapasitesi cok yükse iki dmc.sonra cok hizli ve iyi orta acabilen mr ve ml,iyi bir asistci ve duran toplara iyi vurabilen amc,ve golcü bir st.
komutlari ise
ultradefansif
paslar kisa
oyunu her iki kanada yay
kontraatak acik.
bunlari yapsan yeterli.
vallahi süper oluyor herkese tavsiye ederim![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Mert valla sen de cam de var, aç bana cam maçi izleyeceğim.(bu arada ben barca ile yapacağin maçtan bahsediyorum..
![]()
)
uu defansif oynarsan daha fazla fark yersin bence saldırabildigin kadar saldır unutma en iyi savunma saldırıdır![]()
yavaas serhatsaldirinca hücum kapasitesi cok yüksek olan takimlar seni daha da cok bombardimana tutarlar.ultra defansif oynarsan daha tedbirli oluyo takim.genellikle kalesine kapaniyo ama kontraataklarda affetmiyo.eger hücumu cok iyi olan takima karsi bu taktigi kullanirsan basarili olursun.