1 ile 30 arası toplam 100 sonuç

Konu: 4-4-2 MUKEMMEL!!! FM07 nin en saglam taktigi!!

Hybrid View

ya chelsea.. milan...fenerbahce.. inter... man utd...real madrid..barcelona gibi takimlarla yapilan taktikleri buraya koyuyosunuz super basari diye..zaten o takimlarla 1-9-1 bile oynayasan herkesi yener.. o yuzden buyuk takimlarla yapilan taktikler bence tam uygun degil orta takimlar icin..

Quote Originally Posted by gorkem35 View Post
    ya chelsea.. milan...fenerbahce.. inter... man utd...real madrid..barcelona gibi takimlarla yapilan taktikleri buraya koyuyosunuz super basari diye..zaten o takimlarla 1-9-1 bile oynayasan herkesi yener.. o yuzden buyuk takimlarla yapilan taktikler bence tam uygun degil orta takimlar icin..
    Katılıyorum.Bende mesela şuan bir taktik paketi hazırlıyorum onun için de hep orta sıra takımları alarak deniyorum.Tottenham,Newcastle,Everton ve Portsmouth bana göre oyunda en iyi 25 takım arasındadır.(İmkan ve oyuncu kalitesi bakımından)

3. Default

Quote Originally Posted by gorkem35 View Post

arkadaşlar lütfen göndereceğiniz taktikleri türkiye 2. ligindeki bi takımla deneyip en az türkiye kupası şampiyonu olup gönderin
    R.madrid deki taktiği yolluonuz güzel die alıoz takım ilk on içine zor girio lüetfen yani (ilk on içine zor giren takım fenerbahçe dir)

Mesaj Yetkileri