Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 42 arası toplam 42 sonuç

Konu: Turksportal - Altın Örümcek Web Ödüllerinde Finalist Siteler Arasında

Quote Originally Posted by semsi1991 View Post
    ee herkes kötü derse nasıl olacak bu oylama saçmalamışlar valla
    valla doğru dion acayip saçmalamışlar...

Bence oylama çok mantıklı, zira öbür türlü herkes kendi sitesine veya sevdiği siteye oy verir, en çok ziyaretçisi olan site de birinci olur. Bu yüzden akıllıca bir oylama sistemi gerçekleştirmişler. Tüm Turksportal üyeleri Turksportal'a verse zaten birinci oluruz Bunu her sitenin yapmasını önlemek için yapılmış akıllıca bir sistem. Böylece daha adil bir oylama olacak.

Bizim açımızdan kötü tabi ama Altın Örümcek tarafından iyi

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Bence oylama çok mantıklı, zira öbür türlü herkes kendi sitesine veya sevdiği siteye oy verir, en çok ziyaretçisi olan site de birinci olur. Bu yüzden akıllıca bir oylama sistemi gerçekleştirmişler. Tüm Turksportal üyeleri Turksportal'a verse zaten birinci oluruz Bunu her sitenin yapmasını önlemek için yapılmış akıllıca bir sistem. Böylece daha adil bir oylama olacak.

bizde zaten bizim açımızdan sölüyoduk...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

evet katılıyorum bizim açımızdan kötü olmuş.
    ama bu şekilde ya***ada btütün siteler kötü çıkçak çünkü herkes kendi sevdiği site çıkmayınca kötü dicek

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

evet zaten amaç o ama bu seferden herkes her siteye kötü oy veriyor gerçek oylama yapanlar azınlıkta
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by semsi1991 View Post
    evet zaten amaç o ama bu seferden herkes her siteye kötü oy veriyor gerçek oylama yapanlar azınlıkta
    hemen hemen hiç yok...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

oylamalara bi bakçaklar tüm siteler kötü bu sefer nie seçtik biz bu siteleri dicekler

başarılar TSI ye

Ben başka bir adres açtım Turksportal çıktı hiç kaçırır mıyım süper dedim

Bence çok güzel bir uygulama , Egemen'e katılıyorum.Spor kategorisinde olması gerekirdi Turksportal'ın.

Altın Örümcek'i 2005'ten beri takip ederim..

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

İyi de burdaki siteleri herkesin bilmesi beklenemez ki dolayısıyla objektif olamayız.Kesinlikle doğru bi oylama sistemi diğil bence.

S-B-Z Misafir

bana kizlaritopla diye bi site geldi hepsine çok kötü'yü işaretledim.gerçekten kötü bi site bence.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri